Επιμορφωτική ημερίδα για την IDD από το ΕΙΑΣ

1842
regulation IDD

Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Ο Νόμος 4583/2018 περί ενσωμάτωσης της οδηγίας IDD στην ελληνική νομοθεσία, Αναλυτική Παρουσίαση των Επιδράσεων στη Διανομή Ασφαλιστικών Προϊόντων» διοργανώνει το ΕΙΑΣ, την Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, 16:00-19:20.

Η Επιμορφωτική Ημερίδα, διάρκειας τεσσάρων (4) εκπαιδευτικών ωρών, θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), ενώ θα υπάρχει δυνατότητα και διαδικτυακής παρακολούθησης.

Πέραν της θεωρητικής προσέγγισης των προβλέψεων του Νόμου 4583/2018, περί ενσωμάτωσης της Οδηγίας IDD στην Ελληνική Νομοθεσία, που είναι αναγκαία προκειμένου να κατανοηθεί το νέο θεσμικό πλαίσιο διανομής ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, έμφαση θα δοθεί σε απτά παραδείγματα οργάνωσης της λειτουργίας των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και του τρόπου εργασίας των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, κατά τις ως άνω συστάσεις και διατάξεις του.

Εισηγητής της Επιμορφωτικής Ημερίδας είναι ο κος Νίκος Μαρκόπουλος, Δικηγόρος και Διευθυντής Κανονιστικής Συμμόρφωσης του Ομίλου Interamerican.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019.

Περισσότερα: eias.gr

Προηγούμενο άρθροInsurance Europe: Ο GDPR εμποδίζει τους ασφαλιστές να καινοτομούν ψηφιακά
Επόμενο άρθροΗ Εθνική Ασφαλιστική Corporate Superbrand Greece 2018-2019!