Εκπαίδευση

Επαναληπτικά Σεμινάρια Επανεκπαίδευσης για το 2020 από την NP Ασφαλιστική

Καθώς η προθεσμία για την κατάθεση στα αρμόδια επαγγελματικά επιμελητήρια των Βεβαιώσεων Επιτυχούς Παρακολούθησης για το έτος 2020 και για τους τρεις Τομείς Επανεκπαίδευσης Α, Β’ & Γ’, συνολικού χρόνου 15 ωρών, λήγει στις 31.12.2020, η NP Ασφαλιστική έχει προγραμματίσει πέντε επαναληπτικά σεμινάρια.

Τα σεμινάρια που αφορούν και για τους τρεις υποχρεωτικούς τομείς επανεκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα 10.12.2020 – 16.12.2020, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας WebEx.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, το αναλυτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα επαναληπτικά σεμινάρια είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εταιρείας στην ενότητα «Συνεργάτες → Ασφαλιστική Ακαδημία» και οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-asfalistiki academia της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης στο site www.np-asfalistiki.gr.

Η εταιρεία παρακαλεί για την έγκαιρη ενημέρωση της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να συμπεριλάβει τους ενδιαφερόμενους στα Επαναληπτικά Σεμινάρια και να δηλώσει έγκαιρα τη συμμετοχή τους στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΔΕΙΑ).

Επισημαίνεται ότι τα σεμινάρια που πραγματοποιεί η NP Ασφαλιστική παρέχονται δωρεάν στους Συνεργάτες της.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας