Διαμεσολαβούντες

Και οι Ασφαλιστές στο Πρόγραμμα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής Νο 4

Στο Πρόγραμμα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής Νο 4 εντάσσονται και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές ανεξαρτήτως νομικής μορφής. Απαραίτητη προϋπόθεση να παρουσιάζουν μείωση κύκλου εργασιών τουλάχιστον κατά 20%.

Αυτό προέκυψε από την την τηλεδιάσκεψη που οργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στις 24/11/2020, για να θέσει ερωτήματα και να λάβει διευκρινίσεις η αγορά, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, επί του Προγράμματος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής Νο 4.

Η ΕΑΔΕ, με δελτίο τύπου που εξέδωσε, επιβεβαιώνει την ένταξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στο πρόγραμμα, εκφράζοντας την ικανοποίησή της.

Παράλληλα, σημειώνει  ότι «το ΕΕΑ, μέσω των Φοροτεχνικών Συμβούλων του, συγκέντρωσε και υπέβαλε τις παρατηρήσεις που καταγράφησαν κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, μεταξύ αυτών και την ιδιαιτερότητα των βεβαιώσεων προμηθειών του κλάδου μας που εκδίδονται στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους και αναμένουμε τις απαντήσεις που όπως υποσχέθηκε ο Υπουργός θα δοθούν το συντομότερο».

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας