Διαμεσολαβούντες

Εκπαιδευτική ημερίδα της Cosmos Union για GDPR & IDD

H Cosmos Union Ιnsurance Brokers σε συνεργασία με την ERGO Ασφαλιστική διοργάνωσε, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Serai στα Ιωάννινα, εκπαιδευτική ημερίδα για τους συνεργάτες της με επίκεντρο τις σημαντικές αλλαγές που επέρχονται στην άσκηση του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, τόσο από την εφαρμογή του Κανονισμού GDPR όσο και από την Οδηγία IDD, η οποία πρόκειται να ενσωματωθεί στην ελληνική νομοθεσία και να ισχύσει από τον Οκτώβριο.

Τα στελέχη της ERGO και τους συνεργάτες καλωσόρισε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, κ. Ηλίας Ιωάννου, ενώ στην ημερίδα παρευρέθηκαν όλα τα στελέχη της Cosmos Union καθώς επίσης και πλήθος συνεργατών από όλη την Ήπειρο, τη Λευκάδα, τη Βέροια και τη Θεσσαλονίκη.

Από την ERGO παρευρέθηκαν οι κ.κ. Στέλιος Βουγιουκλίδης,  Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών, Γιάννης Χατζόπουλος, Επιθεωρητής Πωλήσεων, και Κώστας Ακριβόπουλος, Υπεύθυνος εκπαίδευσης της εταιρείας.

Ο κ. Γιάννης Χατζόπουλος ξεκίνησε την ημερίδα παρουσιάζοντας αναλυτικά τα προγράμματα κατοικίας και επιχείρησης της ERGO, εστιάζοντας  στα σημαντικά πλεονεκτήματά τους, όπως η ουσιαστική προστασία, η ευελιξία και οι ανταγωνιστικές τιμές τους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ομιλία του κ. Κώστα Ακριβόπουλου, ο οποίος έκανε εκτενή παρουσίαση και εκπαίδευση της τεχνικής S.P.E.N.D. στη διαδικασία της πώλησης,  στους συνεργάτες της Cosmos Union, με σκοπό τη βελτίωση του τρόπου προσέγγισης πελατών.

Η Cosmos Union, συνεχίζοντας την υλοποίηση της δέσμευσής της για συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση του Δικτύου των συνεργατών της, σύντομα θα ανακοινώσει αντίστοιχη ημερίδα με θέμα την εκπαίδευση στον κλάδο ζωής και υγείας.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας