Ο κ. Νικόλαος Στρατηγάκης στις EXPERT και ΕΛΠΑ Ασφάλειες

3833
Stratigakis Nikos

Oι εταιρείες EXPERT Ασφάλειες, Coverholder της AmTrust και ΕΛΠΑ Ασφάλειες, Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της GMI, ενίσχυσαν το ανθρώπινο δυναμικό τους με το καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς, κ. Νικόλαο Στρατηγάκη.

Ο κ. Στρατηγάκης έχει εμπειρία άνω των 20 ετών στον κλάδο των Πωλήσεων, καθώς εργάστηκε σε υψηλές θέσεις σε Ασφαλιστικές Εταιρείες, όπως οι: Ωμέγα Ασφαλιστική ως Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών, Interasco Ασφαλιστική ως Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, με σημαντικότερη αυτή του Διευθυντή Πωλήσεων στην μεγαλύτερη Ασφαλιστική εταιρεία της χώρας, την Εθνική Ασφαλιστική για περίοδο 6 ετών.

Όπως δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Καπάνταης, εκπρόσωπος των εταιρειών EXPERT και ΕΛΠΑ Ασφάλειες, «η πλούσια εμπειρία του κ. Στρατηγάκη και η άμεμπτη πορεία του στην Ελληνική Αγορά εγγυώνται τη σημαντική συμβολή του στην περαιτέρω ανάπτυξη των εταιρειών μας. Αντιπροσωπεύουμε πλέον δύο Ασφαλιστικές με υψηλές δυνατότητες, αδιαμφισβήτητη φερεγγυότητα και κύρος. Ταυτόχρονα το στελεχιακό μας δυναμικό μπορεί άφοβα να συγκριθεί με αυτό των μεγαλύτερων πολυεθνικών. Με τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε και το στελεχιακό δυναμικό μας θα επεκταθούμε σύντομα και σε άλλους εκτός του αυτοκινήτου κλάδους και η υποστήριξη του κ. Στρατηγάκη θα είναι πολύτιμη».

Προηγούμενο άρθροΔιευκρινίσεις σχετικά με την Οδική Βοήθεια Οχημάτων
Επόμενο άρθροΕκπαιδευτική ημερίδα της Cosmos Union για GDPR & IDD