10ο Ετήσιο Συνέδριο Δικτύου GLASSDRIVE®

896
10ο Ετήσιο Συνέδριο Δικτύου GLASSDRIVE®

Επετειακό χαρακτήρα είχε το 10ο ετήσιο συνέδριο του δικτύου των επισήμων συνεργατών της Glassdrive®, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, το διήμερο 16-17 Ιουνίου, σηματοδοτώντας τη δεκαετή παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα.

10ο Ετήσιο Συνέδριο Δικτύου GLASSDRIVE®

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, τα μέλη του δικτύου της Glassdrive® από όλη την Ελλάδα έκοψαν την τούρτα των 10 ετών της εταιρείας, σε ένα εορταστικό κλίμα συνάντησης, έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για την πορεία ανάπτυξης του δικτύου μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια, να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν την εμπορική πολιτική, το marketing, τις τεχνικές εξελίξεις και καινοτομίες του επαγγέλματος, καθώς και τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στην ευρύτερη δραστηριότητα των υπηρεσιών θραύσης κρυστάλλων.

Κατόπιν, με την ευκαιρία των 10 ετών, βραβεύτηκαν οι επίσημοι συνεργάτες του δικτύου, οι οποίοι ξεχώρισαν, όλα αυτά τα χρόνια, για τον επαγγελματισμό τους, το ήθος τους και κυρίως για τη συνέπειά τους στις αξίες και τις αρχές της Glassdrive®.

10ο Ετήσιο Συνέδριο Δικτύου GLASSDRIVE®

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Saint-Gobain Autover Hellas, κ. Κωνσταντίνος Δημητρουλάκης, κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία του δικτύου της Glassdrive®, παρουσίασε τα σημεία που αποτέλεσαν σταθμό στην ανοδική πορεία της εταιρείας και την αύξηση του μεριδίου αγοράς της.

10ο Ετήσιο Συνέδριο Δικτύου GLASSDRIVE®

«Το όραμα της Glassdrive® για το μέλλον», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «είναι να αποτελέσει μια εταιρεία πρότυπο στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα, προσαρμοζόμενη πάντοτε τόσο στις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου, όσο και στη συνεχή ποιοτική αναβάθμιση και εμπλουτισμό των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της».

Η κατάκτηση αυτού του σημαντικού ορόσημου των δέκα ετών βρίσκει την εταιρεία να έχει αναδειχθεί στο μεγαλύτερο δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Με την υποστήριξη των ασφαλιστικών εταιρειών, των συνεργατών της, αλλά και των καταναλωτών, η Glassdrive® αριθμεί πλέον 66 επίσημους σταθμούς εξυπηρέτησης, 35 κινητές μονάδες εξυπηρέτησης και περισσότερα από 100 συνεργαζόμενα συνεργεία, καλύπτοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Ως μέλος του πολυεθνικού ομίλου εταιρειών Saint-Gobain, η Glassdrive®, προσπαθεί πάντοτε να βελτιώνει το εύρος και το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών, ανταποκρινόμενη δημιουργικά στις νέες συνθήκες της αγοράς, παρέχοντας πλέον μία συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης. Η Glassdrive® αποδεικνύοντας την αφοσίωσή της στις αρχές, τις αξίες και κυρίως στους ανθρώπους που συνέβαλαν στη σημερινή της πρόοδο, είναι στην ευχάριστη θέση να στοχεύει ακόμα ψηλότερα στο μέλλον, παρέχοντας ακόμα περισσότερα εργαλεία και υπηρεσίες που θα υλοποιηθούν μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια!

Όπως τόνισε και ο κ. Κωνσταντίνος Δημητρουλάκης, στο κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου: «Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι Έλληνες καταναλωτές, οι ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και οι  έμπειροι τεχνίτες και επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να ενταχθούν στη οικογένεια της Glassdrive®».

Προηγούμενο άρθροΕκπαιδευτική ημερίδα της Cosmos Union για GDPR & IDD
Επόμενο άρθροEurolife ERB: Ασφάλιση που συνδυάζει νοσοκομειακή κάλυψη και φυσική άσκηση