Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο για τη Διαδικασία εκτίμησης και αντιμετώπισης Αιτιάσεων

Μετά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε για το σεμινάριο του ΕΙΑΣ με θέμα: «Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΙΤΙΑΣΕΩΝ – Customer Service Excellence» και λόγω της αυξημένης ζήτησης που εξακολουθεί να υπάρχει, το ΕΙΑΣ θα επαναλάβει το ίδιο Σεμινάριο, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό και εξειδικευμένο θέμα.

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, 16:00 – 20:15.

Εισηγήτριες του Σεμιναρίου είναι η Οικονομολόγος και Πολιτικός Επιστήμων κα Ελπίδα Λεπενιώτη, Team Leader – Complaints Department AIG Hellas και η Οικονομολόγος κα Διονυσία Τσιμάρα, Team Leader Broker Services AIG Hellas.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να διερευνήσει και να αναλύσει τη θέση και τη σημασία της διαχείρισης των παραπόνων μέσα στο γενικότερο πλαίσιο μίας επιτυχημένης πολιτικής εξυπηρέτησης πελατών, ο σωστός χειρισμός των αιτιάσεων του πελάτη μέσα από τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία διαδικασίες, καθώς και οι βέλτιστες πρακτικές που πρέπει να ακολουθήσουμε για να προσφέρουμε Great Customer Service.

Το Σεμινάριο απευθύνεται:

  • Σε στελέχη τα οποία εργάζονται σε κέντρα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (Call Centers)
  • Σε διαμεσολαβούντες όλων των κατηγοριών
  • Σε όλα τα στελέχη των Ασφαλιστικών Εταιρειών, μέλη Δ.Σ., Υπεύθυνους Κανονιστικού Ελέγχου, Επικεφαλής Διαχείρισης Αιτιάσεων
  • Σε όσους έρχονται σε επαφή με τον «πελάτη» (εσωτερικό & εξωτερικό)

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας