ΕΙΑΣ: Νέα Σεμινάρια για τις εξετάσεις των διαμεσολαβούντων και την Αυτογνωσία

252

Δύο σεμινάρια διοργανώνει μέσα στο Σεπτέμβρη το ΕΙΑΣ. Ένα ενισχυτικό σεμινάριο για τις εξετάσεις των υποψήφιων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για το πιστοποιητικό επιπέδου Δ’, και ένα που αφορά την Αυτογνωσία και την Αυτοπαρακίνηση.

Ειδικότερα, για τις εξετάσεις που θα διεξαχθούν στις 22 Σεπτεμβρίου 2013, το ΕΙΑΣ θα οργανώσει για τους υποψηφίους του πιστοποιητικού Δ’ ενισχυτικό σεμινάριο που θα περιλαμβάνει ανακεφαλαίωση της ύλης, ερωτήσεις, απορίες, case studies.

Το πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 8 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, 17:00-20:15, και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, 17:00-20:15

Τα θέματα διδασκαλίας θα καλύψουν οι καταξιωμένοι και έμπειροι νέοι Εισηγητές του ΕΙΑΣ, Δρ. Άρης Καπερώνης και Δρ. Νίκος Πειρουνάκης.

Να σημειωθεί ότι από τον επόμενο μήνα (Οκτώβριο) το ΕΙΑΣ θα οργανώσει τακτικά φροντιστηριακά προγράμματα για την ολοκληρωμένη και σωστή προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις του Πιστοποιητικού Επιπέδου Δ’. Τα φροντιστηριακά προγράμματα θα είναι διάρκειας 24 εκπαιδευτικών ωρών, θα γίνονται από τους παραπάνω αναφερόμενους δύο εισηγητές και θα πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5° όροφος). Πριν τις εξετάσεις θα πραγματοποιείται επανάληψη της ύλης και προσομοίωση των εξετάσεων.

Περισσότερα εδώ.

Το Σεμινάριο με θέμα: «Αυτογνωσία – Παρακίνηση» θα είναι διάρκειας 10 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, 09.00 – 14.00, και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, 16.30 – 19.45.

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου θα είναι η κα Ουρανία Τσάβαλου, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Ψυχικής Υγείας .

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013.

Περισσότερα εδώ.

Προηγούμενο άρθροΕξετάσεις Υποψήφιων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών
Επόμενο άρθροΕυρωκλινική Αθηνών: Προσφορά για την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη