Δράσεις ΕΚΕ

Ευρωκλινική Αθηνών: Προσφορά για την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη

Τη δυνατότητα διενέργειας ελέγχου προστάτη με εξέταση PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο) και δωρεάν κλινική εξέταση από Διευθυντή Ουρολόγο στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ και FREE PSA (εφόσον απαιτηθεί) στην προνομιακή τιμή των30 ευρώ παρέχει η Ευρωκλινική Αθηνών, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη.

Η προσφορά ισχύειγια όσους τηλεφωνήσουν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού στο Τμήμα Check up της Ευρωκλινικής Αθηνών στο τηλ.: 210 6416051, 052.

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31/10/2013.

Το πιο σημαντικό βήμα στην πρόληψη και αντιμετώπιση της κακοήθειας του προστάτη στους άνδρες είναι η έγκαιρη διάγνωσή της. Ένα βασικό εργαλείο για τη διάγνωση αυτή αποτελεί η εξέταση του αίματος PSA. Περαιτέρω ειδικές εξετάσεις, όπως η μέτρηση του FREE PSA, βοηθούν στην πληρέστερη ερμηνεία μίας παθολογικής τιμής του ολικού PSA.

 

Λίγα λόγια για την Κλινική Ουρολογίας-Ανδρολογίας της Ευρωκλινικής Αθηνών
Αντιμετώπιση όλων των ουρολογικών παθήσεων με την εφαρμογή των πιο πρωτοποριακών μεθόδων

Η  κλινική Ουρολογίας – Ανδρολογίας καλύπτει όλο το φάσμα των ουρολογικών παθήσεων:

  • Ουρολογική Ογκολογία και παθήσεις προστάτη: Πέρα από τις κλασσικές-ανοικτές και διουρηθρικές επεμβάσεις εφαρμόζονται υπερσύγχρονες τεχνικές, όπως για παράδειγμα η πλάσμα- εξάχνωση προστάτη- TURIS που αφορά στη διενέργεια προστατεκτομής χωρίς τομή, αναίμακτη και ελάχιστη παραμονή στην κλινική.
  • Ενδοουρολογία και αντιμετώπιση λιθίασης του ουροποιητικού: Λιθοτριψία λίθων κύστεως, ουρητήρα, νεφρών χωρίς τομή, ενδοσκοπικά και με την χρήση laser. Η πρωτοποριακή χρήση του εύκαμπτου ουρητηροσκοπίου εξασφαλίζει την ενδοσκοπική πρόσβαση στον νεφρό, αποφεύγοντας ανοικτές ή διαδερμικές παρεμβάσεις μεγαλύτερης βαρύτητας.
  • Ρομποτική Χειρουργική – Σύστημα Da Vinci: Η πλέον εξελιγμένη μέθοδος αντιμετώπισης καρκίνου του προστάτη και χειρουργικής του νεφρού.   
  • Ανδρολογία – Υπογονιμότητα – Ακράτεια Ούρων: Για τη διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων στυτικής δυσλειτουργίας (χειρουργική τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης) και ανδρικής υπογονιμότητας (αντιμετώπιση κιρσοκήλης, βιοψία όρχεως).

Πλήρης αποκατάσταση της γυναικείας και ανδρικής ακράτειας ούρων (τοποθέτηση ταινιών ακράτειας, τεχνητού σφιγκτήρα).

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας