Εκπαίδευση

EIAS Certified Specialist in Financial Investment Advice

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα Χρηματοοικονομικής & Επενδυτικής Συμβουλευτικής (EIAS Certified Specialist in Financial Investment Advice) θα διεξαχθεί Τρίτη 15, Πέμπτη 17, Τρίτη 22, Πέμπτη 24, Τρίτη 29 & Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, 16:00 – 19:20.

Το Πρόγραμμα είναι διάρκειας 24 ωρών, και απευθύνεται σε Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών, Εταιρειών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και Τραπεζών, αλλά και σε Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων.

όπως επισημαίνει το ΕΙΑΣ, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει επαρκή και αποτελεσματικά «εργαλεία» Χρηματοοικονομικής και Επενδυτικής Συμβουλευτικής, ικανά να συμβάλλουν στη διεξοδική αντιμετώπιση των οικονομικών προβληματισμών και των ανησυχιών των συμπολιτών μας.

Εισηγητές του Προγράμματος είναι οι κ.κ. Κώστας Παπαϊωάννου, Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων με εξειδίκευση στους τομείς Χρηματοοικονομικών προϊόντων και Υπηρεσιών, και Στέλιος Στυλιανίδης, Διευθυντής Λειτουργιών και Ανάπτυξης της Εταιρείας Prelium Investment Services.

Προσκεκλημένος Guest Speaker είναι ο κος Αθανάσιος Χαρέμης, Οικονομολόγος, Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με σημαντικό ερευνητικό έργο και επαγγελματική εμπειρία σε περιβάλλον Μεγάλων Χρηματοοικονομικών Οργανισμών.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).

Περισσότερα εδώ

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας