Εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος της ΟΡΙΖΩΝ στη Λάρισα

1989
Orizon larisa

Τα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος της Ορίζων Ασφαλιστικής στη Λάρισα πραγματοποιήθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου, παρουσία του Εκτελεστικού Συμβούλου Διοίκησης, κ. Χρήστου Αχή, και του Τεχνικού Διευθυντή της Εταιρείας, κ. Κωνσταντίνου Αχή.

Η λειτουργία του πρώτου διοικητικού υποκαταστήματος της Ορίζων Ασφαλιστικής στην περιοχή της Λάρισας, ξεκίνησε στις 11 Οκτωβρίου, γεγονός που σηματοδοτεί την απαρχή της γεωγραφικής επέκτασης του δικτύου της εταιρείας στην επικράτεια.

Η παραπάνω ενέργεια αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδίου της Ορίζων με στόχο την ενίσχυση του δικτύου συνεργατών, την ποιοτική γεωγραφική διασπορά των εργασιών της στην ελληνική περιφέρεια και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση της τοπικής κοινωνίας.

Η επιλογή της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα της Λάρισας ως πρώτος σταθμός επέκτασης του δικτύου της Ορίζων, έγινε με γνώμονα την άμεση, άρτια και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων συνεργατών της, καθώς και την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων ασφαλιστικών αναγκών της περιοχής.

Ο Διευθυντής του διοικητικού υποκαταστήματος, κύριος Άρης Καλύβας, καταξιωμένο στέλεχος στον κλάδο, με πολυετή εμπειρία σε θέματα ασφάλισης και με βαθιά γνώση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το δίκτυο συνεργατών της ΟΡΙΖΩΝ εξασφαλίζοντας το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών και την κοινή πορεία πλεύσης σε στρατηγικά ζητήματα.

Το υποκατάστημα βρίσκεται στην οδό Παπακυριαζή 31-33 στην πόλη της Λάρισας (τηλ: 241 0419410-1, e-mail: [email protected]).
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Συνεργασίας

Προηγούμενο άρθροΣυστάσεις της EIOPA για βελτίωση της προστασίας του καταναλωτή unit-linked προϊόντων
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Εργαστήρι Κεραμικής από την AXA