Δράσεις ΕΚΕ

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Εργαστήρι Κεραμικής από την AXA

Ένα Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Εργαστήρι Κεραμικής με πολλές εκπλήξεις, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και άφθονα χαμόγελα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι εργαζόμενοι της ΑΧΑ μαζί με τα παιδιά τους, στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, στις 10 Δεκεμβρίου. Στόχος του εργαστηρίου ήταν να ετοιμαστούν στολίδια για τις οικογένειες και τα παιδιά που στεγάζονται στο 1ο Ειδικό Σχολείο Κερατσινίου.

Περισσότερα από 60 παιδιά εργαζομένων ηλικίας 2 ως 17 ετών, κατέφθασαν γεμάτα ενέργεια και κατέκλεισαν τον ειδικά διαμορφωμένο και γεμάτο χρώματα χώρο, για να κατασκευάσουν με τη βοήθεια των μελών της ομάδας Well Being έργα τέχνης από πηλό.

Παράλληλα, γνώρισαν τον χώρο εργασίας των γονέων τους, δημιούργησαν σχέδια με μπαλόνια, έκαναν face painting και συνέβαλαν με ξεχωριστό τρόπο στην πρωτοβουλία της ΑΧΑ να προσφέρει και φέτος τρόφιμα και 1.000 λίτρα λάδι για την ικανοποίηση βασικών αναγκών των παιδιών του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου.

Ο εορταστικός και φιλανθρωπικός χαρακτήρας της ημέρας άγγιξε μικρούς και μεγάλους αφού όλοι ενθουσιασμένοι δημιούργησαν στολίδια και ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν στη συσκευασία των τροφίμων που προορίζονταν για τη δωρεά της ΑΧΑ, καθώς και να διακοσμήσουν τις σακούλες με τα πήλινα στολίδια που δημιούργησαν τα παιδιά.

Η μέρα έκλεισε με γεύμα για τα παιδιά των ανθρώπων της ΑΧΑ, ενώ οι γονείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ τους και να συζητήσουν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στον χώρο του εστιατορίου της Εταιρείας.

Η υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων αποτελεί άξονα προτεραιότητας στις ενέργειες που αναλαμβάνει η ΑΧΑ, η οποία υλοποιεί πρωτοβουλίες με επίκεντρο τον άνθρωπο. Μέσα από τις πρωτοβουλίες αυτές φροντίζει παράλληλα για την εξισορρόπηση της προσωπικής και της επαγγελματικής ζωής των εργαζομένων της.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας