Εκπαίδευση

Εκπαιδευτικό σεμινάριο του ΕΙΑΣ για τον ρόλο της Ηγεσίας

«Στρατηγική Διοίκηση αλλαγών και εισαγωγή καινοτομιών – ο ρόλος της Ηγεσίας» είναι ο τίτλος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου που διοργανώνει το ΕΙΑΣ την Τρίτη 23 & την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, 16:00 – 19:45.

Το εν λόγω Εκπαιδευτικό Σεμινάριο αναλύει ενδελεχώς την έννοια και το περιεχόμενο των δημιουργικών αλλαγών και καινοτομιών που χαρακτηρίζουν τη ζωή μας των τελευταίων δεκαπέντε – είκοσι ετών και επικεντρώνεται κυρίως σε εκείνες τις επιχειρησιακές αλλαγές και τις καινοτομίες που καλούμαστε να διαχειριστούμε στη δουλειά μας ή να εισαγάγουμε στην καθημερινότητα της εργασίας μας.

Μας βοηθά να βλέπουμε στρατηγικά την προοπτική των αλλαγών και των καινοτομιών στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε και είμαστε αποδοτικοί.  Ταυτοχρόνως, μας βοηθά να εντάξουμε καλά και όχι φοβικά στην ψυχολογία μας τις εν λόγω αλλαγές ή καινοτομίες, ώστε να εξακολουθούμε να νιώθουμε καλά στη δουλειά μας, στις σχέσεις μας, με τους συναδέλφους, συνεργάτες μας και τους πελάτες μας, καθώς και να τις αξιοποιούμε προς όφελος της παραγωγικότητας μας, της εργασιακής μας σταθερότητας και της ψυχικής μας ισορροπίας.

Εισηγητής του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι ο κος Αντώνης Σπανός, Επικεφαλής Αξιολογητής και Senior Trainer, πιστοποιημένος από την ΕΕ και τον EFQM.

Προσκεκλημένος Guest Speaker είναι ο κ. Γιάννης Πολλάλης, Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης και Ηγεσίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Επισκέπτης Καθηγητής του Syracuse University της Νέας Υόρκης, ΗΠΑ.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την  Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018.

Έκπτωση 30% σε όσους προεγγραφούν έως τις 22 Δεκεμβρίου, πλην αυτών της Aumni Society.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας