Προϊόντα

Easy BnB: Η ασφάλεια βραχυπρόθεσμης μίσθωσης ακινήτων από την ΟΡΙΖΩΝ

Η βραχυπρόθεσμη μίσθωση ακινήτων μέσω ψηφιακών/ηλεκτρονικών πλατφορμών (Airbnb) αναπτύσσεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο και κυρίως σε τουριστικούς προορισμούς όπως είναι η Ελλάδα.

Easy BNB orizoninsΠαρουσιάζεται λοιπόν η ανάγκη ασφαλιστικής κάλυψης αυτής της δραστηριότητας ως προς το ακίνητο αλλά και ως προς τον ιδιοκτήτη-οικοδεσπότη.

Για την κάλυψη αυτής της ανάγκης η ΟΡΙΖΩΝ δημιούργησε ένα νέο πρωτοποριακό ασφαλιστικό προϊόν, το EASY BNB, που αντιμετωπίζει τη δραστηριότητα αυτή ολοκληρωμένα και με τον καλύτερο τρόπο με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Καλύπτει τόσο το ακίνητο από τους πιθανούς κινδύνους, όσο και την αστική ευθύνη του ιδιοκτήτη/οικοδεσπότη απέναντι στους ενοικιαστές ή τρίτους για σωματικές βλάβες ή και υλικές ζημιές στα προσωπικά τους αντικείμενα, που είναι πιθανόν να συμβούν από τη λειτουργία του χώρου και για τις οποίες είναι υπεύθυνος.

 Όροι και Προϋποθέσεις ανάληψης – διαχείρισης

  • Καθαρό ιστορικό ζημιών τελευταίας 3ετίας
  • Κτήρια εξαιρετικής κατασκευής (σκελετός και οροφή οικοδομής από μπετόν αρμέ και τοιχοποιία από τούβλα ή πέτρα)
  • Κτήρια αντισεισμικής κατασκευής με νόμιμη οικοδομική άδεια ανέγερσης μετά το 1960 και χωρίς ζημιές από σεισμό
  • Άδεια λειτουργίας ή αποδεικτικό εγγραφής στο Μητρώο Ακινήτων βραχυχρόνιας διαμονής ανά εκμισθωμένο ακίνητο.
  • Εξωτερικές σταθερές κατασκευές, όπως κιόσκια, πέργκολες, τέντες, περιφράξεις, καλύπτονται μόνο συνεπεία πυρκαγιάς, άμεσης πτώσης κεραυνού, ευρείας έκρηξης και πτώσης αεροσκάφους.
  • Περιεχόμενο χωρίς την ασφάλιση οικοδομής δεν μπορεί να ασφαλιστεί σε αυτό το πρόγραμμα.
Ο κ. Κωνσταντίνος Αχής, Προϊστάμενος του Κλάδου Περιουσίας της Ορίζων, μιλάει για την ανάγκη ασφαλιστικής κάλυψης της βραχυπρόθεσμης μίσθωσης ακινήτων μέσω ψηφιακών/ηλεκτρονικών πλατφορμών.
Axis Konstantinos«Τα τελευταία χρόνια η συνεχής αύξηση του τουρισμού στη χώρα μας σε συνδυασμό με την προσπάθεια των κατοίκων να εκμεταλλευτούν την ακίνητη περιουσία τους,  μας οδήγησε στην απόφαση να δημιουργήσουμε ένα πακέτο ασφάλισης προσαρμοσμένο στις ανάγκες της βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων.
Πέραν από την ασφάλιση της περιουσίας τους, είναι αναγκαίο για τους ιδιοκτήτες να γνωρίζουν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν όταν εκμισθώνουν σε τρίτους το ακίνητό τους. Η εταιρεία μας έχει την υποχρέωση να προσφέρει αυτήν την ενημέρωση και να καλύψει τον ιδιοκτήτη έναντι όλων των κινδύνων που έχει μια βραχυχρόνια μίσθωση.
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να εξελίσσεται συνεχώς σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον και να προσφέρει στους ασφαλιζόμενους πακέτα ασφάλισης εναρμονισμένα με τις ανάγκες της εποχής».

Η έκδοση συμβολαίων για το πακέτο ασφάλισης EASY BNB, πραγματοποιείται από την ΟΡΙΖΩΝ, με την αποστολή της αίτησης.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Πωλήσεων είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για οποιαδήποτε πληροφορία – διευκρίνιση.

Περιηγηθείτε στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Κατοικίας EASY BNB για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα καλύψεων και επικοινωνήστε με την ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας