ΕΑΕΕ: Σεμινάριο Διεθνούς Ένωσης Ειδικών Ερευνητών κατά της Ασφαλιστικής Απάτης

386

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), με ανακοίνωσή της, ενημερώνει τα μέλη της για το Σεμινάριο Διεθνούς Ένωσης Ειδικών Ερευνητών κατά της Ασφαλιστικής Απάτης (International Association of Special Investigation Units), που θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Ιουνίου 2024, στη Ρώμη.

Η Διεθνής Ένωση Ειδικών Ερευνητών κατά της Ασφαλιστικής Απάτης (International Association of Special Investigation Units-IASIU) αποτελεί τον μεγαλύτερο οργανισμό ασφαλιστικών ερευνητών παγκοσμίως. Η αποστολή του IASIU είναι να εκπαιδεύσει και να αυξήσει τα επίπεδα δεξιοτήτων των ερευνητών κατά της ασφαλιστικής απάτης και ταυτόχρονα να διασφαλίζει την τήρηση υψηλών ηθικών προτύπων.

O IASIU διοργανώνει κάθε χρόνο διεθνές σεμινάριο το οποίο συγκεντρώνει τους κορυφαίους παγκοσμίως επαγγελματίες ερευνητές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του εντοπισμού, της διερεύνησης και της καταπολέμησης της ασφαλιστικής απάτης.

Το 2024 το διεθνές σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, από 10-12 Ιουνίου.

Το σεμινάριο αυτό ενδιαφέρει τόσο τις ασφαλίσεις κατά ζημιών όσο και τις ασφαλίσεις ζωής, προσφέροντας πάνω από 15 εργαστήρια (workshops) αφιερωμένα, μεταξύ άλλων, σε θέματα αυτοκινήτων, περιουσίας, ιατρικής απάτης, τεχνολογίας, πλαστών εγγράφων, anti money laundering κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στο σεμινάριο, με το κόστος αυτού μπορείτε να βρείτε εδώ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροEuroins Ελλάδος: Υποστηρικτής του Συμπόσιου Ιχθυοκαλλιέργειας 2023
Επόμενο άρθροBrokers Union & Blue Aigaion: Έναρξη συνεργασίας με το ΕΙΑΣ