Διαμεσολαβούντες

Brokers Union & Blue Aigaion: Έναρξη συνεργασίας με το ΕΙΑΣ

Ο Όμιλος εταιρειών Brokers Union και Blue Aigaion, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), με στόχο οι συνεργάτες του Ομίλου να αποκτήσουν επιπλέον τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε ασφαλιστικά προϊόντα.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, οι ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών – καταναλωτών συνεχώς πληθαίνουν και οι πληροφορίες που ζητούν από τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές είναι και πιο εξειδικευμένες. The uniqueness – μοναδικότητα, για να επιτευχθεί, χρειάζεται εξειδίκευση και αναλυτική γνώση των αντικειμένων που οποιοσδήποτε επαγγελματίας απασχολείται.

Στο πλαίσιο των αναγκών που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον, του σχεδιασμού στο business plan του Ομίλου και της συνεργασίας με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023 διοργανώθηκε Workshop, με θέμα «Ασφαλίσεις Αστικής Ευθύνης», με εισηγήτρια την κυρία Γκολφινοπούλου Μαργαρίτα.

Η Διοίκηση του Ομίλου των εταιρειών Brokers Union και Blue Aigaion, πιστή στο μότο «Προτεραιότητα μας, οι συνεργάτες μας», συνεχίζει να παρέχει στους συνεργάτες όλα τα εφόδια που χρειάζονται, έτσι ώστε να προάγουν τη γνώση και την εξειδίκευσή τους.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας