Εταιρείες

Euroins Ελλάδος: Υποστηρικτής του Συμπόσιου Ιχθυοκαλλιέργειας 2023

Η Euroins Ελλάδος ήταν χορηγικός στο «Συμπόσιο Ιχθυοκαλλιέργειας 2023», το οποίο διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, για τρίτη συνεχή χρονιά, από τις εταιρείες Next is Now και Dome Consulting, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, θεματικός πυλώνας της φετινής διοργάνωσης ήταν ο μετασχηματισμός και η ανθεκτικότητα της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας προς μια κοινωνικά αποδεκτή και περιβαλλοντικά βιώσιμη ανάπτυξη. Στα ζητήματα που αναπτύχθηκαν εκτενώς από τους συμμετέχοντες του Συμποσίου ήταν τα μέτρα και οι ενέργειες για την υποστήριξη της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης του κλάδου των ιχθυοκαλλιεργειών, οι νέες τάσεις στην κατανάλωση και η βιώσιμη ανάπτυξη των υδατοκαλλιεργειών με έμφαση στην ευζωία των εκτρεφόμενων ψαριών.

Στις εργασίες του Συμποσίου έλαβαν μέρος υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας, καθώς και διακεκριμένα στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας, επιστημονικών και λοιπών θεσμικών φορέων καθώς και επενδυτών. Το «παρών» στο Συμπόσιο έδωσαν, εκ μέρους της Εταιρείας, οι Διευθυντές Υποκαταστήματος Ελλάδος κ.κ. Αθανάσιος Ι. Σμυρνής και Vasil Dimitrov.

Ειδικότερα, συμμετείχαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γιώργος Στρατάκος, ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Κελέτσης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Τομεάρχης σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλειος Κόκκαλης, η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Αναπλ. Υπεύθυνη ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης κα Χριστίνα Στάρακα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Πρόεδρος Δ.Σ. Αγροδιατροφικής Σύμπραξης κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος, η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αλιείας κα Μαρίνα Πέτρου και η Ευρωβουλευτής ΕΛΚ, Αντιπρόεδρος Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, μεταξύ άλλων.

Η χορηγική υποστήριξη του 3ου Συμποσίου Ιχθυοκαλλιέργειας εντάσσεται στις στοχευμένες δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιεί η Euroins με σταθερότητα και συνέπεια στα δέκα έτη παρουσίας της στην Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, η Εταιρεία στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες που θέτουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης την παραγωγική ανάπτυξη της χώρας προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας