Εταιρείες

D.A.S. Hellas – Personal Branding: Αναδεικνύοντας τον ηγέτη μέσα μας

Με επιτυχία και παρουσία εκπροσώπων θεσμικών φορέων της αγοράς, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Απριλίου το καινοτόμο σεμινάριο της D.A.S. Hellas.  Θέμα είχε το “Personal Branding: αναδεικνύοντας τον ηγέτη μέσα μας”, και στόχος ήταν η ενημέρωση -εκπαίδευση των συνεργατών της. 

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή στελεχών από τις ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργάζεται η D.A.S. Hellas καθώς και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι προσήλθαν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Athens Ledra Hotel και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τον εισηγητή του σεμιναρίου κ. Γιάννη Κουτσουμάρη  Managing Partner της INWARDS. 

Το σεμινάριο, εντάσσεται στη στρατηγική της D.A.S. Hellas να επενδύει στην εκπαίδευση των συνεργατών της.  Γι’ αυτό και στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης που δείχνει η εταιρεία σε θεσμικούς φορείς, σε ποιοτικές διαδικασίες και αποτελεσματικότητα, διοργανώθηκε με τη συνεργασία του ΕΙΑΣ από το οποίο και θα απονεμηθούν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της D.A.S. Hellas, κυρία Νάντια Σταυρογιάννη, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και εστίασε στη σημασία που έχει η στοχοθέτηση και η επιδίωξη υψηλότερων στόχων μέσα από ποιοτικές και αξιόπιστες διαδικασίες που η κάθε εταιρεία και ο κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής πρέπει να επιδιώκουν,  διαρκώς, να αποκτούν. 

Την εκδήλωση, τον συντονισμό της οποίας είχε ο διευθυντής πωλήσεων της D.A.S. Hellas, κ. Γεώργιος Τάσσης,  τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν,  εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και συγκεκριμένα  ο κ. Γεώργιος Κώτσαλος, Αντιπρόεδρος της ΕΑΕΕ και Δ/νων Σύμβουλος της Interamerican, ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του ΕΕΑ, ο κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος ,Γραμματέας του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών, και ο Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, κ. Ι. Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Κώτσαλος εξήρε την D.A.S. Hellas για την παρουσία της στην αγορά καθώς και την πρωτοβουλία της για την εκπόνηση σεμιναρίου. Μετέφερε στους παρευρισκόμενους τον χαιρετισμό του Προέδρου της ΕΑΕΕ κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, και έκανε αναφορά στην ποιότητα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου, χαιρέτισε την καινοτόμο και πρωτότυπη δραστηριότητα της D.A.S. Hellas που αποτυπώνεται μέσα από εκδηλώσεις που εστιάζουν στην εκπαίδευση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Αναφέρθηκε στην αξία της ιδιωτικής ασφάλισης και παρότρυνε τους παριστάμενους να αναδείξουν τον κλάδο.

Ο κ. Ν. Κανελλόπουλος αναφέρθηκε στον θεσμό της «διαμεσολάβησης», την παγκόσμια αναγνώρισή του, τη σημασία του στην επίλυση διαφορών και παρακίνησε τους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν. Επίσης, μετέφερε τον χαιρετισμό του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ. κ. Παναγιώτη Πικραμμένου.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου χαιρέτισε την πρωτοβουλία της D.A.S. Hellas για την απόφασή της να συνεργαστεί με τον ΕΙΑΣ στο κομμάτι της εκπαίδευσης των συνεργατών της. Ακόμη  επισήμανε την αξία της επιμόρφωσης-εκπαίδευσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών την οποία υποστηρίζει σφαιρικά μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα το ΕΙΑΣ, καθώς αναφέρθηκε επίσης στα ποιοτικά και ποσοτικά στάνταρ που εξασφαλίζει το ΕΙΑΣ στα προγράμματα σπουδών του.

Διαβάστε επίσης: «Η εμπειρία μας, ο οδηγός σας» από τη DAS και τη Νάντια Σταυρογιάννη

{gallery}EKDILOSEIS_2/EKDHLOSEIS-2016/DAS-branding{/gallery}

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας