ΑΤΕ Ασφαλιστική: Με ανθρώπινο πρόσωπο σταθερά κοντά στα παιδιά

258

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική για μια ακόμη φορά, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό της, επιβεβαιώνοντας το σταθερό της προσανατολισμό στις ανθρώπινες αξίες.

Συγκεκριμένα, προσέφερε δωρεάν Ασφαλιστήρια Υγείας σε δύο παιδιά (αδέλφια) από το «Χαμόγελο του Παιδιού», στον Saimir και την Duraj. Τα δύο αδέρφια έχουν μεγαλώσει σε Σπίτια του Χαμόγελου, σχεδόν από την ίδρυσή του και τώρα πια ως ενήλικες, είχαν άμεση ανάγκη απόκτησης Ασφαλιστηρίων Υγείας, που όπως είναι γνωστό αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ανανέωση της άδειας παραμονής τους, που έληγε εντός των ημερών.

Παράλληλα, η ΑΤΕ Ασφαλιστική και οι εργαζόμενοί της επέκτειναν τη δράση τους και στη συγκέντρωση τροφίμων πρώτης ανάγκης για τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των ΧΩΡΙΩΝ SOS, καλύπτοντας τρέχουσες ανάγκες του Οργανισμού. 

Σύμφωνα με τη Διοίκηση της Εταιρείας: «Με ανθρώπινο πρόσωπο που αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας της, η ΑΤΕ Ασφαλιστική συνεχίζει σταθερά την προσπάθειά της για τη διάδοση του θεσμού και του κοινωνικού αγαθού της ασφάλισης. Στο πλαίσιο αυτό, με την Εταιρική της Υπευθυνότητα και τις δράσεις της, επιβεβαιώνει στην πράξη την ευαισθησία της και δίνει το παρόν, στην κάλυψη των αναγκών αδύναμων κοινωνικών ομάδων».

Προηγούμενο άρθροD.A.S. Hellas – Personal Branding: Αναδεικνύοντας τον ηγέτη μέσα μας
Επόμενο άρθροΦροντιστηριακά προγράμματα για τις εξετάσεις των υποψηφίων για τα Πιστοποιητικά Α’ και Δ’