Εταιρείες

Χάλκινη διάκριση για την Groupama στα HR Awards 2021

H Groupama Ασφαλιστική κέρδισε επάξια ένα ακόμα βραβείο στα πρόσφατα HR Awards 2021 στον τομέα του Learning & Development και πιο συγκεκριμένα, τη χάλκινη διάκριση στην κατηγορία Best Change Management Strategy / Initiative για την πρωτοβουλία της με τίτλο «Life Strategy».  

Το πρόγραμμα Life Strategy, όπως αναφέρεται σχετικά στο δελτίο Τύπου, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Groupama Ασφαλιστική σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Δεδομένου ότι η πανδημία δημιούργησε την ανάγκη προσαρμογής σε καθολικές αλλαγές, η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Groupama έθεσε ως άμεση προτεραιότητα ενέργειες που στόχευαν στην υποστήριξη των εργαζομένων και στην προσαρμογή στις νέες συνθήκες. Μέσω μιας ολιστικής-ανθρωποκεντρικής προσέγγισης, με σκοπό την αντιμετώπιση προκλήσεων στην προσωπική, την οικογενειακή και επαγγελματική ζωή υλοποιήθηκε το πρόγραμμα Life Strategy. Μέσω του προγράμματος και με γνώμονα ότι η εφαρμογή της κατάλληλης στρατηγικής αποτελεί τον βασικό παράγοντα επιτυχίας, η εταιρεία καταφέρε να καλλιεργήσουν οι άνθρωποί της μοντέλα ευελιξίας στους κυριότερους τομείς της ζωής τους, να αναπτύξουν κίνητρα και να εφαρμόσουν στρατηγικές εξισορρόπησης μεταξύ οικογενειακής, προσωπικής και εργασιακής καθημερινότητας.

Το πρόγραμμα διήρκησε από τον Δεκέμβριο 2020 έως τον Απρίλιο 2021 και συνδύαζε, μεταξύ άλλων, εισηγήσεις από εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες, case studies, εργασίες, καθώς και ατομικά και ομαδικά πλάνα δράσης.

Η κα Μαρίνα Βέργου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Groupama Ασφαλιστικής, δήλωσε σχετικά: «Η μακροχρόνια άριστη σχέση με τους ανθρώπους μας, αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας της Groupama Ασφαλιστικής. Το δυναμικό εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας μας διακρίνεται για την ευελιξία και την αποτελεσματικότητά του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και ενισχύεται συνεχώς μέσα από την επένδυση στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού. Το πρόγραμμα Life Strategy, εξοικείωσε τους συμμετέχοντες με την έννοια και τη διαδικασία χάραξης στρατηγικής, αξιοποίησε τα ταλέντα τους και τους καθοδήγησε σε αποτελεσματικότερη διαχείριση της απαιτητικής καθημερινότητάς τους, πάντα με τον απαραίτητο σεβασμό στην ιδιωτικότητα και τη διαφορετικότητα. Η καινοτομία του προγράμματος και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, το ξεχώρισαν ανάμεσα σε εξίσου αξιόλογες υποψηφιότητες και είμαστε όλοι πραγματικά υπερήφανοι για αυτήν τη διάκριση. Συγχαρητήρια σε όλους!».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας