Αλ. Δόξας και Χρ. Αθανασάκης τα νέα στελέχη του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO

1108
doxas athanasakis ergo

Οι κ.κ. Αλέξανδρος Δόξας και Χρήστος Αθανασάκης εντάσσονται στον Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, με στόχο την υποστήριξη του θεσμού της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Πιστή στην αρχή της για τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής απέναντι στον Πελάτη, η ERGO ενισχύει την υποστήριξη του θεσμού της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης μέσω της ενδυνάμωσης του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της εταιρείας με δύο ακόμη στελέχη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Πριν λίγες ημέρες εντάχθηκαν στο έμψυχο δυναμικό του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO ο κ. Αλέξανδρος Δόξας με την ιδιότητα του Υπεύθυνου Συντονισμού Εργασιών Ανάπτυξης Πωλήσεων και ο κ. Χρήστος Αθανασάκης, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Επιθεωρητή Ανάπτυξης Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών.

Ο κ. Δόξας έχει επιτυχημένη δωδεκαετή προϋπηρεσία στην ERGO Γερμανίας, στους τομείς των πωλήσεων, του management και της εκπαίδευσης καθώς και δεκαετή εμπειρία σε εταιρείες στην Ελλάδα, εστιάζοντας στον τομέα των πωλήσεων.

Ο κ. Αθανασάκης τα τελευταία 13 χρόνια ως στέλεχος της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς είχε μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στην υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων συνεργατών.

Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, κ. Στάθης Τσαούσης, καλωσορίζοντας τα δύο στελέχη στην οικογένεια της ERGO τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους και εκφράζει την πεποίθηση ότι και «οι δύο θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη δυναμική και αναπτυξιακή πορεία των Συνεργατών και της εταιρείας μας».

Προηγούμενο άρθρο«Της γης οι ερωτευμένοι» στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»
Επόμενο άρθροΑνανεώθηκε η θητεία της κας Μαργαρίτας Αντωνάκη στην ΕΑΕΕ