ΑΧΑ: Υψηλοί δείκτες εξυπηρέτησης πελατών και συνεργατών 2015

234

Στόχος της ΑΧΑ είναι να αποτελεί την προτιμώμενη ασφαλιστική Εταιρεία για πελάτες και συνεργάτες δημιουργώντας μαζί τους σχέσεις μακροχρόνιας εμπιστοσύνης. Σε αυτό το πλαίσιο, η Εταιρεία, υλοποιεί μια σειρά από ενέργειες και για πρώτη φορά ανακοινώνει σχετικούς δείκτες (βλ. πίνακα).

«Η υψηλή ικανοποίηση των πελατών μας και των συνεργατών μας είναι ο πρωταρχικός, ο απόλυτος στόχος μας. Η απόφασή μας να δημοσιεύσουμε προς τους συνεργάτες μας, δείκτες εξυπηρέτησης πελατών είναι απόδειξη της σημασίας που δίνουμε στην ποιότητα εξυπηρέτησης και της διαφάνειας με την οποία λειτουργούμε», δήλωσε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ, Ερρίκος Μοάτσος.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των δεικτών που έχουμε θέσει στο πλαίσιο της στρατηγικής μας να βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες και στους συνεργάτες μας. Για να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε σήμερα έχουμε δουλέψει σκληρά μαζί με όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες. Καθημερινά οι καταναλωτές γίνονται, δικαίως, ολοένα και πιο απαιτητικοί. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο αλλά μπροστά μας βλέπουμε μόνο τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο», ανέφερε ο Διευθυντής Operational Excellence & Customer/Distributor Service, Ennilo Marco.

{gallery}pinakes-grafimata/AXA-deiktes-15{/gallery}

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΟι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πραγματογνώμονες συζητήθηκαν στο συνέδριο των vrs Adjusters
Επόμενο άρθροΗ Συνεταιριστική Ασφαλιστική στηρίζει τον Αγροτικό Τομέα