Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πραγματογνώμονες συζητήθηκαν στο συνέδριο των vrs Adjusters

576

Με επιτυχία και μέσα σε πνεύμα ομαδικότητας ολοκληρώθηκε το 5ο παγκόσμιο συνέδριο των πραγματογνωμόνων vrs Adjusters που είχε θέμα “Εδώ και Τώρα” και διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη από τις 26 έως τις 28 Απριλίου 2016.

Περισσότεροι από 70 συμμετέχοντες αντιπροσωπεύοντας 6 ηπείρους, από την Αργεντινή μέχρι την Αυστραλία και από τον Καναδά έως την Ιαπωνία απόλαυσαν το τριήμερο συνέδριο. Μεταξύ αυτών, και ο κ. Σταύρος Δημόπουλος, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας vrs experteam, μιας καινοτόμου εταιρείας πραγματογνωμόνων που δραστηριοποιείται από το 1970 και σήμερα αντιπροσωπεύει την Ελλάδα, την Αλβανία, το Μαυροβούνιο και τα Σκόπια στον οργανισμό.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, τα μέλη του οργανισμού είχαν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να συζητήσουν για τις μελλοντικές προκλήσεις στη διαχείριση ζημιών λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας που παρατηρούμε τα τελευταία έτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μια ομάδα από διακεκριμένους ομιλητές – εκπροσώπους των ασφαλιστών και των μεσιτών ασφαλίσεων της αμερικάνικης ασφαλιστικής βιομηχανίας, κατέθεσαν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση των ζημιών και τις αυξημένες προσδοκίες του τελικού καταναλωτή, δηλαδή του Ασφαλισμένου.

Ο πρόεδρος των vrs Adjusters LLC, κ. Mike Arbour, υπογράμμισε ότι «η επένδυση στην τεχνολογία αποτελεί μονόδρομο για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των ζημιών του μέλλοντος και τελικά να παρέχουμε στους Ασφαλισμένους Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας».

Το συνέδριο έκλεισε με κρουαζιέρα στον ποταμό Hudson που περιελάμβανε ελαφρύ δείπνο και χορό, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η νυχτερινή φωτογράφηση με φόντο το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Όπως ανακοινώθηκε το επόμενο παγκόσμιο συνέδριο θα γίνει στο Παρίσι το 2018.

Οι vrs Adjusters είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός πραγματογνωμόνων με ηγετική θέση, παρέχοντας υπηρεσίες σε 147 χώρες, με περισσότερα από 450 γραφεία και περισσότερους από 3.500 επαγγελματίες πραγματογνώμονες. Οι vrs Adjusters εξειδικεύονται στις ασφαλιστικές ζημιές εταιρικών πελατών και επιχειρήσεων (μεγάλους βιομηχανικούς και εμπορικούς κινδύνους).

Στη φωτ. οι κ.κ. Σταύρος Δημόπουλος και Mike Arbour.

Προηγούμενο άρθροEffective Communication Skills & Business Psychology από το ΕΙΑΣ
Επόμενο άρθροΑΧΑ: Υψηλοί δείκτες εξυπηρέτησης πελατών και συνεργατών 2015