Διαμεσολαβούντες

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από την Globalnet προς τους συνεργάτες της

Συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην αγορά η Globalnet που έκλεισε πρόσφατα την πρώτη οικονομική χρήση της. Μια πορεία που βασίστηκε στο ισχυρό μετοχικό της σχήμα, την πολυετή εμπειρία των στελεχών της στην αγορά, την άριστη συνεργασία της με τις πλέον φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες, και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει στους συνεργάτες του δικτύου της.

Κλειδιά στην εξυπηρέτηση των συνεργατών της αποτελούν η πρόθυμη προσωπική υποστήριξη από τα στελέχη της εταιρείας και η καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα,που προσφέρει στα μέλη του δικτύου της Globalnet τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουν εύκολα και γρήγορα τις παραγωγικές και διαχειριστικές εργασίες του γραφείου τους.

Μετά την πρόσφατη ένταξη τεσσάρων ακόμη ασφαλιστικών εταιρειών στις συνεργασίες της, η Globalnet θέτει πλέον στη διάθεση των συνεργατών της προϊόντα από περισσότερες από 23 ασφαλιστικές εταιρείες και μεσιτικούς οίκους, προσφέροντας τη δυνατότητα κάλυψης οποιασδήποτε ασφαλιστικής ανάγκης των πελατών τους.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα της Globalnet αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες και καινοτόμες πλατφόρμες της αγοράς, με κεντρικό εργαλείο τη δυναμική εφαρμογή της συγκριτικής τιμολόγησης μιας μεγάλης σειράς retail προϊόντων διαφόρων ασφαλιστικών εταιρειών, που λύνει τα χέρια των συνεργατών της, για άμεση προσφορά στους πελάτες τους των προϊόντων που χρειάζονται αλλά και ενός πλήρους Ηλεκτρονικού Γραφείου που μειώνει σημαντικά το διαχειριστικό κόστος του συνεργαζόμενου ασφαλιστικού  γραφείου και εξοικονομεί χρόνο για τις πωλήσεις του.

Πρόσφατα η πλατφόρμα εμπλουτίστηκε με νέες πρακτικές εφαρμογές που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα στους συνεργάτες της, όπως είναι η ηλεκτρονική ανάρτηση Βεβαιώσεων Εκκαθάρισης Προμηθειών,  η υποστήριξη όλων των συμβολαίων των Γενικών Κλάδων και  του Κλάδου Ζωής από την εφαρμογή PAYforPRINT (κοινή διαδικασία για όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες) καθώς και η εκτύπωση συμβολαίων από την ίδια εφαρμογή και η άμεση ηλεκτρονική έκδοση Πράσινης Κάρτας από τους συνεργάτες. Η διατήρηση της εταιρικής ταυτότητας του πιστοποιημένου συνεργάτη της Globalnet αποτελεί μέρος της εταιρικής φιλοσοφίας της εταιρίας για διαφάνεια και πλήρη υποστήριξη του επαγγελματία συνεργάτη της.

Εξίσου σημαντικός θεωρείται ο συνεχής εμπλουτισμός της προϊοντικής γκάμας που προσφέρει η εταιρεία στους συνεργάτες της και κατ’ επέκταση στους πελάτες τους, με πιο πρόσφατες την ένταξη ενός οικονομικού προγράμματος Προσωπικών Ατυχημάτων που απευθύνεται σε Αλλοδαπούς και του νέου προγράμματος κατοικίας της αποκλειστικής σειράς “Genius Products”.

Ο τομέας των επιχειρηματικών ασφαλίσεων και των και πιο εξειδικευμένων κλάδων ασφάλισης αποτελεί ένα σημαντικό μέρος του χαρτοφυλακίου, αλλά και των στόχων της Globalnet.

Οι επιχειρηματικές ασφαλίσεις απαιτούν ασφαλιστική κάλυψη, προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες έκαστης επιχείρησης, οι οποίες  μπορούν  να προσδιοριστούν μόνο με τη βοήθεια ενός έμπειρου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Σε αυτές τις περιπτώσεις οπότε και απαιτούνται υπηρεσίες που προϋποθέτουν σημαντική τεχνογνωσία όπως αξιολόγηση του κινδύνου, μελέτη των ασφαλιστικών αναγκών του πελάτη, έρευνα αγοράς και δυνατή διαπραγματευτική ικανότητα. Η εμπειρία και η υποστήριξη των συνεργατών της Globalnet από τα στελέχη της είναι σημαντική.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Globalnet, κυρία Ευγενία Καφφετζή, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πορεία μας κατά την πρώτη περίοδο της λειτουργίας της Globalnet και μάλιστα σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις για την αγορά μας και δυσκολίες για τους πελάτες μας. Είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσουμε με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα γιατί επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό και στην τεχνολογική υποδομή με στόχο να προσφέρουμε όλο και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση στους συνεργάτες του δικτύου μας και στους πελάτες μας».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας