Η ARAG κόβει την πίτα της και κάνει απολογισμό της χρονιάς που πέρασε

436

Την 18.02.15 σε μια γιορταστική και αισιόδοξη ατμόσφαιρα η ARAG HELLAS έκοψε την πίτα της για τους συνεργαζόμενους ασφαλιστές και δικηγόρους της περιφέρειας Αθηνών.

Εκείνο που κυριάρχησε ήταν το ζεστό, οικογενειακό κλίμα της συγκέντρωσης με την παρουσία παλιών και νέων συνεργατών, γεγονός που αναδεικνύει την ποιότητα των σχέσεων και την δέσμευση στις εταιρικές αρχές που με συνέχεια και συνέπεια η εταιρεία και οι συνεργάτες της από κοινού υπηρετούν.

Την εκδήλωση τίμησαν αντιπροσωπείες από τις ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργάζονται με την ARAG στον κλάδο της Νομικής Προστασίας, δηλώνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους στην εξειδίκευση, οργάνωση και τεχνογνωσία της ARAG στον ιδιαίτερο αυτό κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ο νόμιμος εκπρόσωπος και Γενικός Δ/ντής της ARAG, κ. Δημήτρης Τσεκούρας, έκανε μια αναφορά στα πεπραγμένα της ασφαλιστικής αγοράς, του κλάδου και της εταιρείας τη χρονιά που πέρασε και εξέπεμψε την αισιοδοξία του για την ασφάλιση της Νομικής Προστασίας, αφού οι κατεξοχήν νομικές διαφορές που αντιμετωπίζουν σήμερα οι περισσότεροι καταναλωτές, μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο ασφάλισης, όπως π.χ. οι εργασιακές διαφορές και τα ασφαλιστικά δικαιώματα από ένα εξειδικευμένο ασφαλιστή, όπως η ARAG.

Επίσης, αναφορά έγινε στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η εταιρεία να προσφέρει, για πρώτη φορά το 2014, δωρεάν νομικές συμβουλές σε απολυμένους του ιδιωτικού τομέα, σαν εκδήλωση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, γεγονός που έτυχε θερμής ανταπόκρισης και έγινε αφορμή για να κερδίσει η ARAG HELLAS ανάμεσα στις εταιρείες του ομίλου, το βραβείο ARAG AWARD International, στην Γερμανία τον Ιανουάριο 2015. Τέλος, για 2η φορά φέτος, επισημάνθηκε η προσφορά της ARAG Γερμανίας προς τους ανέργους επιστήμονες του Ευρωπαϊκού Νότου – κατόπιν επιλογής – για επιμόρφωση με την προοπτική ανεύρεσης εργασίας.

Η εκδήλωσε έκλεισε με ευχές για το 2015 και με δεξίωση προς τους προσκεκλημένους, μέσα σε θερμό, συναδελφικό και εγκάρδιο κλίμα.

Προηγούμενο άρθροΣτο στάδιο της Διαιτησίας παραπέμπεται η ΣΣΕ των εργαζόμενων στις ασφαλιστικές εταιρείες
Επόμενο άρθροΤo ΔΣ του Ι.ΧΟ.Σ χαράζει νέα πολιτική στην επιμόρφωση των διαμεσολαβούντων για το 2015