Εταιρείες

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για το δίκτυο συνεργατών της

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική εμπλουτίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της προς το δίκτυο των συνεργατών της, με στόχο να παρέχει σε αυτούς εύχρηστα εργαλεία που διευκολύνουν το καθημερινό τους έργο και συμβάλλουν στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Οι συνεργάτες της εταιρείας μπορούν πλέον να προχωρούν σε άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου κατοικίας μέσω της ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας Ydrogios OnLine. Πιο συγκεκριμένα, στην πλατφόρμα έχουν πρόσφατα προστεθεί νέες επιλογές που δίνουν τη δυνατότητα στον συνεργάτη να προβεί, εύκολα και γρήγορα, σε τιμολόγηση, δημιουργία αίτησης ασφάλισης, έκδοση και εκτύπωση ασφαλιστηρίου κατοικίας – μόνιμης, εξοχικής ή ενυπόθηκης– σε οποιοδήποτε από τα σχετικά προγράμματα ασφάλισης της εταιρείας.

Επιπλέον, η Υδρόγειος Ασφαλιστική, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και το Διατραπεζικό Σύστημα Πληρωμών ΔΙΑΣ (Υπηρεσία Dias Credit Transfer Online), παρέχει πλέον στους συνεργάτες της τη δυνατότητα να εξοφλούν άμεσα και σε πραγματικό χρόνο τις καταστάσεις πληρωμής τους προς την εταιρεία. Η εξόφληση γίνεται μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής οποιασδήποτε τράπεζας συμμετέχει στο σύστημα ΔΙΑΣ, εφόσον ο συνεργάτης διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό και έχει πρόσβαση στην υπηρεσία Web Banking αυτής.

Με τη χρήση αυτού του τρόπου πληρωμής, ο οποίος είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου, η εξόφληση εμφανίζεται στην εταιρεία σε πραγματικό χρόνο και ενημερώνεται αυτόματα η εφαρμογή Agent Print του συνεργάτη.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική  συνεργάζεται με περισσότερους από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε όλη την Ελλάδα, μέσω των οποίων διαθέτει αποκλειστικά τα προϊόντα της.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας