Εκπαίδευση

Το ΕΙΑΣ προετοιμάζει διαδικτυακά τους υποψήφιους διαμεσολαβητές

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών δίνει τη δυνατότητα προετοιμασίας και εξάσκησης των υποψήφιων διαμεσολαβητών έως τις τελικές εξετάσεις που διοργανώνει η Τράπεζα της Ελλάδος στις 20 & 21 Σεπτεμβρίου 2014 μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής μάθησης (elearning) που διαθέτει με εγγραφή μόνο 25€ για κάθε κατηγορία πιστοποίησης.

Η χρήση της πλατφόρμας διατίθεται ανεξάρτητα από τα φροντιστηριακά προγράμματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις που διοργανώνει το ΕΙΑΣ.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει http://eias-elearning.gr, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους υποψηφίους των εξετάσεων πιστοποίησης να εξασκηθούν μέσω των τεστ προσομοίωσης όσες φορές επιθυμούν στην τράπεζα ερωτήσεων όλων των κατηγοριών πιστοποίησης της ΤτΕ. 

Ο υποψήφιος μπορεί με τον προσωπικό του κωδικό να κάνει χρήση του e-learning από το σπίτι ή το γραφείο του και να ασκεί, όσες φορές επιθυμεί, εικονικές τελικές εξετάσεις προκειμένου να εξετάσει το επίπεδο ετοιμότητάς του: α) ανά θεματική ενότητα και β) σε 60 ερωτήσεις (τυχαία επιλεγμένες),  με χρονικό περιορισμό (πραγματικός χρόνος εξέτασης) αλλά και χωρίς. 

Σε όλα τα τεστ εξάσκησης υπάρχει άμεση εξέταση της απάντησης για κάθε ερώτηση καθώς και η δυνατότητα διατήρησης και εμφάνισης των στατιστικών στοιχείων της επίδοσης του κάθε υποψηφίου ανά ενότητα αλλά και στο σύνολο των ερωτήσεων.

Το πρόγραμμα e-learning απευθύνεται σε όλα τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς αλλά και σε νέους που θα ήθελαν να εργαστούν στον ασφαλιστικό κλάδο.  Η πλατφόρμα αυτή διατίθεται και σε ασφαλιστικούς οργανισμούς, εταιρείες ή ανεξαρτήτους υποψήφιους διαμεσολαβητές με συνδρομή ανεξάρτητα από τα αν θα παρακολουθούν στο ΕΙΑΣ τα φροντιστηριακά μαθήματα.

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ!

 

ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΑΣ

 

Τριπλασιάστε την απόδοσή σας

Το νέο ολοκληρωμένο Σεμινάριο «Τριπλασιάστε την απόδοσή σας» πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το ΕΙΑΣ σε συνεργασία με την Εταιρία ProjectyouTo Σεμινάριο θα είναι διάρκειας δεκαέξι (16) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω ημερομηνίες:

  •  Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014,  09:00 – 15:45
  •  Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014,  16:00 – 19:15
  •  Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014,  16:00 – 19:15

Στόχος του Σεμιναρίου είναι:

  • να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τις αλλαγές των εποχών και των απαιτήσεων
  • να καθοδηγηθούν να αναπτύξουν νοοτροπία    «αποδοτικότητας» αντί «εργατικότητας»
  • να εξοικειωθούν με τα μοντέρνα εργαλεία αύξησης  της παραγωγικότητας
  • να μάθουν τις τεχνικές και τις συμπεριφορές αύξησης της παραγωγικότητας των ίδιων και της ομάδας τους

Εισηγητές του Σεμιναρίου θα είναι ο κ. Κώστας Θεοφανίδης πιστοποιημένος στο Project Management  IPMA-D και First Trainer PM-Greece, εισηγητής σεμιναρίων Management, τ. Τεχνικός Διευθυντής τριών μεγάλων πετρελαϊκών εταιριών και η κα Κατερίνα Θεοφανίδου πιστοποιημένη στο Project Management IPMA-D, Business Development Consultant και εισηγήτρια σεμιναρίων Project Management.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014.

Περισσότερα εδώ

 

Διαχείριση αιτιάσεων σύμφωνα με την Πράξη της ΕΕ 3/08.1.2013 της ΤτΕ & Δεξιότητες Διαχείρισης Δυσαρεστημένων Πελατών

Το Σεμινάριο θα είναι διάρκειας δέκα (10) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, 10:00 – 14:15 &  Τρίτη 7 Οκτωβρίου, 16:00 – 20:15

Εισηγήτριες θα είναι η κα Κωνσταντίνα Λόντου ,Νομικός και τ. Διευθύντρια του Υπουργείου Ανάπτυξης και η κα Ράνια Τσάβαλου,Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Εκπαίδευσης.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι :

Η ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων στην ασφαλιστική επιχείρηση για τον τρόπο Διαχείρισης των Αιτιάσεων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Κοινοτικής και Ελληνικής νομοθεσίας στα πλαίσια της καλής λειτουργίας της ασφαλιστικής επιχείρησης. Επίσης, ενημέρωση για ποιές είναι οι απαιτήσεις σε οργανωτικές δομές στα πλαίσια του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της Ασφαλιστικής Επιχείρησης  και τέλος ποιες είναι οι κυρώσεις που προβλέπονται για αυτούς που αδυνατούν να προσαρμοσθούν.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Περισσότερα εδώ

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας