Διαμεσολαβούντες

Συνεργασία της Καπουάνο με την εταιρεία μεσιτών ασφαλίσεων Lockton

Την έναρξη της συνεργασίας της με την Καπουάνο Μεσίται Ασφαλίσεων ΑΕ για την κάλυψη της ελληνικής αγοράς, ανακοίνωσε στις 23/10/2014 η Lockton, μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες μεσιτών ασφαλίσεων στον κόσμο.

Ο Mike Goudime της LOCKTON GLOBAL, σημειώνει: «Η Καπουάνο ΑΕ είναι ο πιο πρόσφατος συνεργάτης μας και την καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά. Ούσα μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες Μεσιτών Ασφάλισης στην Ελλάδα, θα αποτελέσει έναν πολύτιμο κρίκο στην παροχή υπηρεσιών ασφάλισης, διαχείρισης κινδύνου και ασφάλισης προσωπικού που χρειάζονται οι κοινοί μας πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε κάθε περίσταση κατά την οποία ο πελάτης χρειάζεται παγκόσμια εξυπηρέτηση ταυτόχρονα με τοπική εξειδίκευση για να βελτιώσει τις δραστηριότητες του, η Lockton Global προσφέρει ευέλικτες, αποτελεσματικές και πρωτοπόρες λύσεις στην αντιμετώπιση του κάθε ασφαλιστικού κινδύνου».

Η Lockton Global παρέχει στους περισσότερους από 1.000 πολυεθνικούς της πελάτες της υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου, τοποθέτηση των ασφαλιστικών καλύψεων καθώς και ασφαλίσεις προσωπικού παγκοσμίως. Η Καπουάνο ΑΕ θα προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες της Lockton Global στην Ελλάδα.

Στη φωτ. τα γραφεία της Καπουάνο ΑΕ, στο Χαλάνδρι.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας