Εκπαίδευση

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης νέων Πραγματογνωμόνων Αυτοκινήτων από το ΕΙΑΣ

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον και την επιτυχία που σημείωσαν τα τέσσερα μακροχρόνιας διάρκειας εκπαιδευτικά προγράμματα Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης Πραγματογνωμόνων του Κλάδου Αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Πραγματογνωμόνων ένα ειδικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης νέων Πραγματογνωμόνων Αυτοκινήτων, που επιθυμούν να ασχοληθούν με το επάγγελμα αυτό.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 40 εκπαιδευτικών ωρών και αποτελείται από δύο βασικές ενότητες, τις οποίες καλύπτουν εξειδικευμένοι εισηγητές – συνεργάτες του ΕΙΑΣ.  Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να αποστείλουν τη Αίτηση  Συμμετοχής τους το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015.

Στο τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα κληθούν να ολοκληρώσουν μία σύντομη εξεταστική διαδικασία και κατόπιν θα υπάρξει Πρακτική Εφαρμογή – Παρουσίαση σε συνεργείο μεγάλης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων.

Η επιτυχία στις εξετάσεις θα τους προσφέρει Πιστοποιητικό Συμμετοχής από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.) και την Πανελλήνια Ένωση Πραγματογνωμόνων. 

Οι διδάσκοντες στο Πρόγραμμα είναι οι πλέον άριστα επιστημονικά καταρτισμένοι, ενημερωμένοι και εξειδικευμένοι στο αντικείμενο ευθύνης τους, με πλούσια διδακτική εμπειρία και με υψηλή βαθμολογία στις αξιολογήσεις εκπαιδευτών του Ινστιτούτου (βάσει προτύπου διασφάλισης ποιότητας).

Περισσότερα εδώ

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας