Εκπαίδευση

Παράταση εγγραφών και για τον EDI

Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων υποψηφίων, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) παρατείνει την περίοδο εγγραφών μέχρι τη Δευτέρα 10 Μαρτίου, μεταθέτοντας για τις 17 Μαρτίου 2014 το ξεκίνημα του νέου, πλήρως επανασχεδιασμένου και ολοκληρωμένου προγράμματος ασφαλιστικών σπουδών «Executive Development in Insurance (EDI) 2014  –  Ανάπτυξη Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων».

Το 9μηνο αυτό πρόγραμμα αποτελείται από οκτώ ενότητες, τις οποίες καλύπτουν 39 εξειδικευμένοι εισηγητές, και είναι διάρκειας 250 ωρών απογευματινής διδασκαλίας σε 33 εβδομάδες (συνολικά 280 ώρες μαζί με 30 ώρες για τις γραπτές εξετάσεις και τις συναντήσεις για την πτυχιακή εργασία). Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου 2014 (με δίμηνη διακοπή το καλοκαίρι).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις (ασφαλιστικές εταιρίες, πρακτορεία, γραφεία διαμεσολάβησης), σε έμπειρους επαγγελματίες (πράκτορες, μεσίτες ασφαλίσεων, ασφαλιστικούς συμβούλους, συντονιστές), που επιθυμούν να συστηματοποιήσουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους, προκειμένου να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές , να ενισχύσουν τις δυνατότητες επαγγελματικής και ενδοεπιχειρησιακής εξέλιξής τους και να αυξήσουν τα αποτελέσματα της οικονομικής δραστηριότητάς τους.  

Στόχος του είναι οι απόφοιτοι να έχουν μια συνολική εποπτική και προχωρημένη γνώση όχι μόνο των τεχνικών ασφαλιστικών κλάδων αλλά και των άλλων λειτουργιών μιας ασφαλιστικής επιχείρησης, όπως σε θέματα management, marketing, διαχείρισης ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, εξυπηρέτησης πελάτη, χρηματοοικονομικών λειτουργιών, νέων σύγχρονων εφαρμογών κλπ.

Η ουσιαστική κατάρτιση που παρέχεται από το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα E.D.I. του ΕΙΑΣ είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς ένας από τους κύριους στόχους του προγράμματος είναι οι απόφοιτοί του να καταστούν βασικά στελέχη μιας επιχείρησης, με επαρκείς βάσεις και επικαιροποιημένες γνώσεις, που θα τους  δώσουν τη δυνατότητα να καταλάβουν –εξελισσόμενοι- ανώτερες θέσεις στη διοίκησή της.

Οι Αιτήσεις των υποψηφίων, μαζί με την καταβολή της πρώτης δόσης των διδάκτρων, θα γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων εγγραφής λόγω του συγκεκριμένου αριθμού θέσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Περισσότερα για τον EDI εδώ.

Παράταση  στις εγγραφές δόθηκε και για το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα που εγκαινιάζει το ΕΙΑΣ σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School.

Περισσότερα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εδώ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας