Ο Σ.Α.Δ.Χ. ενημερώνει για τις προοπτικές του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή

274

Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων έδωσε το παρόν στη διημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού που συνδιοργάνωσαν το ΚΕ.ΣΥ.Π. Χανίων και η Ένωση Γονέων του Δήμου Χανίων.

Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Χανίων, ο Σύνδεσμος συμμετείχε με μέλη του Δ.Σ. στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στις 27 και 28 Φλεβάρη.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και σπουδαστές ενημερώθηκαν για τις προοπτικές του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή καθώς και για τις απαραίτητες δεξιότητες που πρέπει να έχουν για να ακολουθήσουν το επάγγελμα.

«Δεσμευόμαστε για αρτιότερη συμμετοχή σε μελλοντικές διοργανώσεις αυτού του είδους και ευχόμαστε να ακολουθήσουν το παράδειγμα των φορέων εκπαίδευσης του νομού μας και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Με αυτό τον τρόπο καθίσταται πιο εύκολο για τους νέους που τώρα ανοίγουν τα φτερά τους η ανεύρεση του κατάλληλου επαγγέλματος και δημιουργείται μία μελλοντική δεξαμενή υποψήφιων ασφαλιστικών συμβούλων», δήλωσαν με αφορμή την εκδήλωση ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Σ.Α.Δ.Χ., κ.κ. Δημήτρης Σκιτζής και Δημήτρης Μουντάκης (φωτ.).

Προηγούμενο άρθροΟ ΣΕΜΑ κράτησε τα μεγέθη του στην ασφαλιστική αγορά
Επόμενο άρθροΕργαστήρι Ζημιών Κλάδου Πυρός από το ΕΙΑΣ