Εταιρείες

Οργανωτικές Αλλαγές στη Eurolife ERB Ασφαλιστική

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική, με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των δομών και λειτουργιών της προκειμένου να επιτυγχάνει μέγιστη λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα, προχωρά σε μείζονα εσωτερική αναδιοργάνωση. Όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε, η νέα οργανωτική δομή έχει τη βάση της στα διεθνή πρότυπα που κυριαρχούν στην ασφαλιστική αγορά και αποσκοπεί στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών της μέσα από την απλούστευση λειτουργιών και διαδικασιών.

Σε αυτό το πλαίσιο δημιουργείται Γενική Τεχνική Διεύθυνση Ζωής & Γενικών Ασφαλίσεων της οποίας θα ηγείται ως Γενικός Τεχνικός Διευθυντής / Αναλογιστής ο κ. Ηλίας Αποστόλου.

Τεχνική Διευθύντρια Γενικών Ασφαλίσεων αναλαμβάνει η κα Εύη Αθανασίου, νομικός, με μακρά σταδιοδρομία στον ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό χώρο και συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.

Επιπλέον δημιουργείται Γενική Διεύθυνση Εργασιών της οποίας θα ηγείται ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ο κ. Σωτήρης Ματσιούλας, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο, πιστοποιημένος στην Επιχειρησιακή Αριστεία. Στη νέα Γενική Διεύθυνση θα υπάγονται εφεξής η Διεύθυνση Αποζημιώσεων & Εκτίμησης Κινδύνων Τομέα Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας, η Διεύθυνση Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Τομέα Ζωής & Υγείας, η Διεύθυνση Αποζημιώσεων Γενικών Ασφαλίσεων, η Διεύθυνση Έκδοσης & Διαχείρισης Γενικών Ασφαλίσεων καθώς και το Υποκατάστημα Βορείου & Κεντρικής Ελλάδος.

Τέλος δημιουργείται Διεύθυνση Quality Management,  της οποίας θα ηγείται ως Διευθυντής ο κ. Πάρης Νίκου με στόχο τον ποιοτικό έλεγχο όλων των δραστηριοτήτων και εργασιών της εταιρείας, για την επίτευξη του επιθυμητού επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών.

«Γιατί στη Eurolife ERB Ασφαλιστική επιδιώκουμε και πραγματοποιούμε αλλαγές πριν μας το επιβάλλουν οι συνθήκες!», σημειώνεται εν κατακλείδι στο δελτίο τύπου.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας