Εταιρείες

Εκδήλωση της Prime Insurance στη Θεσσαλονίκη

Tα παραγωγικά και εταιρικά αποτελέσματα του 2013, παρουσίασε στο Δίκτυό της, στη Βόρεια Ελλάδα, η Prime Insurance, στις 26 Φεβρουαρίου 2014, ενώ παράλληλα, βράβευσε τους κορυφαίους Συνεργάτες για την περιφέρεια και ανακοίνωσε τους στρατηγικούς στόχους της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν σ’ ένα περιβάλλον δύσκολο για την Ασφαλιστική Αγορά, η Prime Insurance καταφέρνει και κατακτά ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και εμφανίζει μία ραγδαία άνοδο που ξεπερνά το 200%, την τελευταία τριετία.

Τα στελέχη της Prime που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ανέπτυξαν την στρατηγική της εταιρείας και παρουσίασαν τα νέα ανταγωνιστικά της προϊόντα και τα πλεονεκτήματα που απορρέουν για το δίκτυο πωλήσεων της.  Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον, των συνεργατών καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

Η ανάπτυξη και ενίσχυση του Δικτύου Πωλήσεων, αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την Εταιρεία και θα επιτευχθεί με συνεχείς εκπαιδεύσεις και νέα προϊόντα, με ανταγωνιστικά τιμολόγια σε όλους τους Κλάδους, με εξειδικευμένο Marketing, με νέα διαφημιστική καμπάνια και κυρίως με ένα νέο κανονισμό πωλήσεων που, όπως τονίστηκε, θυμίζει τις παλιές καλές εποχές της ασφαλιστικής αγοράς.

Κάποια από τα νέα προϊόντα που παρουσιάστηκαν είναι:

– Νέο ελκυστικό προϊόν ‘Prime Med’ στον Κλάδο Υγείας

– Νέο τιμολόγιο Α.Ε. Σκαφών

– Νέο Προϊόν Επιχείρησης

– Νέα Προϊόντα Επαγγελματικών Ευθυνών.

Παρουσιάσθηκε επίσης το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της εταιρείας για το α΄ εξάμηνο του έτους, ο νέος αναπτυξιακός κανονισμός  πωλήσεων, το σύστημα επιβράβευσης των διασταυρούμενων πωλήσεων όπως και ο νέος διαγωνισμός πωλήσεων. 

Στη φωτ. απο αριστερά, οι κκ. Βασίλης Νιάρχος, Ανδρέας Ρούβας, Ιωάννης Νίνος, Στάθης Ξαντάς, Πλάτωνας Αρβανιτίδης, Σεραφείμ Αίσωπος, Μηνάς Αρβανιτίδης, Αλέξανδρος Μπόζας και Στάθης Γκόργκας.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας