Διαμεσολαβούντες

Ομαδική ασφάλιση για το προσωπικό της Bacardi Hellas

Καλύψεις ζωής, ατυχημάτων και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης προβλέπει το πρόγραμμα για την ομαδική ασφάλιση του ανθρώπινου δυναμικού της Bacardi Hellas, το οποίο ανατέθηκε στην Maxima Insurance. 

Η Οικονομική Διευθύντρια της Bacardi Hellas, κα Αρχοντία Σαραντάκου, δήλωσε σχετικά: «Η παροχή αυτή εκ μέρους της διοίκησης της Bacardi Hellas αποτελεί την έμπρακτη αναγνώριση της ιδιαίτερης συμβολής των εργαζομένων στην ανάπτυξη της εταιρείας. Προχωρήσαμε στην επιλογή ενός αξιόπιστου συνεργάτη, όπως η Maxima Insurance, που ειδικεύεται στις ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού και διαθέτει την απαιτούμενη πείρα και τεχνογνωσία».

Από την πλευρά της Maxima Insurance, ο κ. Γιάννης Αργυρόπουλος, δήλωσε: «Το εργατικό και στελεχιακό δυναμικό μιας επιχείρησης είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιό της και η Maxima Insurance βοηθά στην ομαλή διασφάλιση των λειτουργιών μιας επιχείρησης (business continuity), ασφαλίζοντας το προσωπικό της για κάθε κίνδυνο. Είμαι βέβαιος πως η συνεργασία μας θα προσδώσει προστιθέμενη αξία σε μια κορυφαία εταιρεία, όπως η BacardiHellas». 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας