Διαμεσολαβούντες

Οι Financial Planners Ελλάδος κόβουν την πίτα τους

Την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις επί των δρώμενων στον ασφαλιστικό χώρο είχαν τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος (ΗFPA)κατά την κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό σημείο των Αθηνών, με χορηγό, την ασφαλιστική εταιρεία Prime.

Η Πρόεδρος της ΗFPA, κα Ρίτα Χριστοδουλάτου, μιλώντας τους παρευρισκόμενους ανέφερε ότι η HFPA ήταν το όραμα έμπειρων και επί πολλά έτη ασφαλιστικών συμβούλων και απευθύνεται σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την εξέλιξή τους αλλά και την προαγωγή του ρόλου του Financial Planner στην νέα τάξη πραγμάτων που διαδραματίζονται στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Η Ένωση, που αριθμεί περίπου 100 μέλη, ιδρύθηκε το 2010. Τα μέλη της έχουν την γνώση αλλά και πολυετή εμπειρία και μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στις επερχόμενες αλλαγές στο χώρο της ασφάλισης υγείας αλλά κυρίως της σύνταξης.

Στο πλαίσιο των δράσεών της, η ΗFPA παρέχει στα μέλη της, μέσω της πολυεθνικής εταιρείας συμβούλων KPMG, εκπαίδευση για την πιστοποίησή τους ως Financial Planners από την EFICERT (European Financial Certification Organisation). Ήδη ολοκληρώνεται η εκπαίδευση των πρώτων 30 επαγγελματιών συμβούλων, και παράλληλα ξεκίνησε ο 2ος κύκλος εκπαίδευσης, δίνοντας την δυνατότητα συμμετοχής σε Financial Planners από την Αττική αλλά και από την Περιφέρεια.

Μέλη της ΗFPA μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο και ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της ένωσης μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας () Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ένωσης: www.hfpa.gr,  ή να επικοινωνήσουν: Τ.Θ. 67265, 151 02 Μελίσσια, Τ 211 8006623 Ε [email protected].

Στην φωτογραφία (από την εκδήλωση κοπής της πίτας 2014) διακρίνονται , από αριστερά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, κ.κ. Δημήτρης Κωλέττης (Γραμματέας), Ιωάννης Νίνος (Υπεύθυνος μελών), Κώστας Τριανταφύλλου (Αντιπρόεδρος), Δημήτρης Εμμανουήλ (Ταμίας) ενώ στο κέντρο βρίσκεται η πρόεδρος, κα Ρίτα Χριστοδουλάτου. 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας