Διοικητικές Αλλαγές στην Εθνική Ασφαλιστική

394

Αποχώρηση της κας Π. Κοντοπάνου. Νέος Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντής της Εταιρείας ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης

Μετά από 37 χρόνια εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας στην Εθνική  Ασφαλιστική, η κα Παρασκευή Κοντοπάνου, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της Εταιρείας αποχωρεί και τη θέση της αναλαμβάνει  ο  κ. Γιάννης Σπανουδάκης.

Η  κα Κοντοπάνου ξεκίνησε την καριέρα της στην Εθνική Ασφαλιστική το 1977  και από το 1999 ανέλαβε θέσεις ευθύνης στην Εταιρεία ως  Διευθύντρια στον Κλάδο Πυρός και Μηχανολογίας, Πυρός και Μεγάλων Πελατών και ως επικεφαλής της Συντονιστικής Διεύθυνσης Γενικών Ασφαλίσεων και Εξυπηρέτησης Μεγάλων Πελατών. Από το 2011 ήταν Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της Εθνικής Ασφαλιστικής έχοντας υπ’ ευθύνη της τους Κλάδους Πυρός, Αστικής Ευθύνης καθώς και τους Λοιπούς Γενικούς Κλάδους.

Τόσο ο Πρόεδρος της Εταιρείας, κ. Δημήτρης Δημόπουλος, όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Σπύρος Μαυρόγαλος, ευχαριστούν θερμά την κα Κοντοπάνου για το εμπεριστατωμένο και ιδιαίτερα πολύτιμο  έργο που αυτή προσέφερε,  βοηθώντας, σε πολύ ουσιαστικούς τομείς, να επιτευχθούν οι στόχοι της Εθνικής Ασφαλιστικής, της μεγαλύτερης Εταιρείας του κλάδου.

Ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης, έμπειρο στέλεχος της αγοράς αναλαμβάνει καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας.  Ο κ. Σπανουδάκης  έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού  από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση του Γενικού Διευθυντή Γενικών Ασφαλίσεων στην «EFG Eurolife», ενώ έχει διατελέσει στέλεχος στην «Φοίνιξ ΓΑΕ ΑΕ», στην «Marsh ΕΠΕ» και σε άλλες εταιρείες.

Η διοίκηση της Εταιρείας του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Προηγούμενο άρθροΟι Financial Planners Ελλάδος κόβουν την πίτα τους
Επόμενο άρθροΣτα €3,4 εκατ. οι αποζημιώσεις για τις ζημιές στη Ρόδο