Διαμεσολαβούντες

Νέο κατάστημα της Farantouris Insurance & Financial Advisors στη Βούλα

Η Farantouris Insurance & Financial Advisors με ιστορία 27 ετών στον χώρο του Agency System και μόλις δύο ετών στο χώρο του brokerage, συνεχίζοντας την Αναπτυξιακή της Πολιτική κυρίως στο χώρο Ζωής – Υγείας & Αποταμίευσης, ξεκίνησε ένα Νέο Κατάστημα στην πανέμορφη περιοχή της Βούλας ( Βασ. Παύλου 76 , 2ος όροφος ), προσδοκώντας σε νέες μεγάλες επιτυχίες.

Επικεφαλής αυτής της πρωτοποριακής προσπάθειας (Ανάπτυξη, Υγεία,  Ζωή, Σύνταξη, Asset Management) είναι η Φωτεινή Νικητέα, έμπειρο στέλεχος από την ελληνική και γερμανική ασφαλιστική αγορά, που θα υλοποιήσει τον σχεδιασμό Ανάπτυξης της Εταιρείας στις γύρω περιοχές, αλλά επίσης σε Δωδεκάνησα και Πελοπόννησο. Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, «το διάστημα αυτό γίνονται καθημερινές επαφές με έμπειρα στελέχη της αγοράς που βλέποντας το “Αυτοκίνητο να χάνεται” , θέλουν να ανοίξουν τα φτερά τους στο Μέλλον, στη Ζωή». 

Στο ίδιο δελτίο επισημαίνεται ότι «η FarantourisInsurance & Financial Advisors κλείνοντας δύο χρόνια ως broker, κάνει τον απολογισμό της δηλώνοντας παρών με 110 συνεργάτες και 5.700.000 € εισπράξεις, ποσά τα οποία υπόσχονται πολλά για το μέλλον.
Ένα δυνατό κλείσιμο χρονιάς είναι το πρόσταγμα που κυριαρχεί αυτές τις μέρες στους κόλπους της Εταιρίας και ένα 2017 που θα είναι το come back στον Πρωταθλητισμό». 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας