Διαμεσολαβούντες

Νέος φορέας διαμεσολάβησης από την Απόλλων και την Safeline

Στην κοινή τους στέγη, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Σαρακάκη, υποδέχτηκαν στις 19 Ιουνίου, οι εταιρείες Απόλλων και SafeLine εκπροσώπους ασφαλιστικών εταιρειών, συνεργάτες και εκπροσώπους του κλαδικού τύπου, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τη συνεργασία τους και να τους ξεναγήσουν στο νέο άρτια οργανωμένο χώρο που θα στεγάσει το νέο επιχειρηματικό μοντέλο συνεργατών τους.

Κοινός στρατηγικός στόχος των δύο εταιρειών, όπως αυτός εκφράστηκε από τους κ.κ. Αλέξανδρο Σαρακάκη και Σοφία Σικοτάκη, Πρόεδρο και Γενική Δ/ντρια της Απόλλων ΑΕ, και Γιάννη Πολίτη, Πρόεδρο της Safeline, είναι η δημιουργία ενός Στρατηγικού Φορέα στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που θα προσελκύσει νέους συνεργάτες και θα αποτελέσει Σημείο Αναφοράς.

Οι δύο εταιρείες, πέρα από τη συνεγκατατάσταση και λειτουργία τους στον ίδιο χώρο  συμφώνησαν στη δημιουργία ενός Νέου Επιχειρηματικού Μοντέλου, που θα βασίζεται στη λειτουργία ενιαίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποστήριξης, στην αξιοποίηση του διοικητικού μηχανισμού των εταιρειών, στην κοινή Τεχνική υπηρεσία υποστήριξης ασφαλιστικών κινδύνων, στη δημιουργία και προώθηση καινοτόμων ασφαλιστικών προγραμμάτων, στην επιλογή για συνεργασία Αξιόπιστων Ασφαλιστικών Εταιρειών, στη δημιουργία πολιτικής ανάπτυξης μέσω ποιοτικού Δικτύου Συνεργατών (ήδη αρκετά μικρότερα γραφεία διαμεσολάβησης έχουν ενταχθεί στο σχήμα), στη δημιουργία ενός νέου & ευέλικτου κανονισμού πωλήσεων για Συνεργάτες και στην εκπόνηση ετήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος επιμόρφωσης Συνεργατών.

Να σημειωθεί ότι τόσο οι μέτοχοι της Απόλλων Α.Ε. (Μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων του Ομίλου Σαρακάκη) όσο και η Safeline Α.Ε. (Πρακτορειακή εταιρεία ασφαλίσεων των κ.κ. Γρηγοριάδη, Πολίτη, Ραφαηλίδη και Στράφτη) είναι επιχειρηματίες τρίτης γενιάς, με πολυετή παρουσία στον ασφαλιστικό χώρο και όπως δήλωσαν και «οι δύο μοιράζονται το ίδιο κοινό Όραμα, σχετικά με τον σύγχρονο ρόλο της διαμεσολάβησης και την εξέλιξή της στην ασφαλιστική αγορά».

Δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο τους εγχείρημα.

{gallery}EKDILOSEIS/Apollon-Safeline{/gallery}

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας