Διαμεσολαβούντες

Νέος Εμπορικός Διευθυντής στην Consensus Insurance Services

Καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή στην Consensus Insurance Services Mεσίτες Ασφαλίσεων ανέλαβε από 1η Νοεμβρίου, o κ. Χαράλαμπος Βαρλάς, ένα πολύ ικανό και αγαπητό στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς.

Ο κος Βαρλάς κατέχει τίτλο σπουδών BS in Business Administration και διαθέτει πολυετή και πολύπλευρη εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο.

Προέρχεται από την ΕRGO Aσφαλιστική όπου τα τελευταία χρόνια ασκούσε καθήκοντα Επιθεωρητή Ανάπτυξης  Πωλήσεων με αξιοσημείωτα παραγωγικά αποτελέσματα, ενώ έχει διατελέσει στο παρελθόν Διευθυντής εκπαίδευσης στις εταιρείες Εγνατία- Le monde και επί πολλά χρόνια στέλεχος της Διεύθυνσης Marketing στην Interamerican.

O κ. Φίλιππος Μυτιληναίος, Διευθύνων Σύμβουλος της Consensus Insurance Services, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τον κο Βαρλά στην Consensus και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του. Πιστεύουμε ότι ο κ. Βαρλάς θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του δικτύου των συνεργατών μας, στη μεγιστοποίηση της παραγωγής μας αλλά και στην βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας».

Η Consensus insurance services Mεσίτες Ασφαλίσεων με την πολυετή της εμπειρία και με το εξειδικευμένο προσωπικό της, διαθέτει βαθιά γνώση τόσο της ελληνικής όσο και της διεθνούς αγοράς ασφάλισης.

Διατηρεί συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα αλλά και με σημαντικούς διεθνείς  ασφαλιστικούς φορείς παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές  λύσεις  καλύπτοντας  έτσι και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας