Άρθρα

Καινοτόμες πρακτικές management και πωλήσεων για 170 συνεργάτες της International

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα της International Life σε συνεργασία με τη North Star  Resource Group,  την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Η εκδήλωση, πρωτοβουλία της International Life, αποτέλεσε μοναδική και πολύτιμη ευκαιρία προκειμένου να μοιραστεί η τεχνογνωσία και οι πρακτικές ενός από τους κορυφαίους οργανισμούς στον χώρο των Financial Services παγκοσμίως, με την ελληνική ασφαλιστική αγορά.    

Περισσότεροι από 170 συνεργάτες του Agency System της International Life είχαν την τιμή να παρακολουθήσουν ομιλίες από δύο διακεκριμένα στελέχη της παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς, τους κ.κ. Phil Richards, Chairman & CEO του North Star Resource Group, και Ed Deutschlander, CEO – Elect του North Star Resource Group, καθώς και από τους επτά εκ των κορυφαίων Financial Advisors της North Star, οι οποίοι ενημέρωσαν τους συνεργάτες για θέματα ασφαλιστικού management και πωλήσεων.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Director Agency System & Training, κ. Κλέαρχος Πεφάνιος, ο οποίος στην ομιλία του με θέμα: «Συνάντησε το μέλλον», αναφέρθηκε στην πελατοκεντρική προσέγγιση που οι σύμβουλοι οφείλουν να αναπτύσσουν και να ακολουθούν, ώστε  ο πελάτης να απολαμβάνει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών και η οποία παράλληλα αναβαθμίζει σημαντικά τον ρόλο τους.

Η εκπαιδευτική ημερίδα διεξάχθηκε σε δύο μέρη.

 Στο πρώτο μέρος ο κ. Phil Richards στην ομιλία του με τίτλο «Αν Ξεκινούσα από την Αρχή», επικεντρώθηκε στη κουλτούρα που οφείλει να χτίζει ένας οργανισμός, και πώς αυτή επηρεάζει τη συνολική λειτουργία του, και επιβράβευσε το δίκτυο της International Life το οποίο τα τελευταία 10 χρόνια με τα ερεθίσματα που έχει λάβει από την σύνδεσή του με οργανισμούς όπως η GAMA και το MDRT, έχει καταφέρει να ενστερνιστεί μία επαγγελματική κουλτούρα βασισμένη στις αξίες και στις αρχές της ασφάλισης.

Στη συνέχεια, ο κ. Ed Deutschlander στην ομιλία με θέμα «Γίνε ο πρώτος που Πιστεύει» έδωσε τις κατευθύνσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται οι managers στο να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν financial advisors υψηλής δυναμικής.

Επιπλέον, οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από καταξιωμένους financial advisors της North Star σε θέματα εργαλείων – δράσεων για επιτυχημένες πωλήσεις, social media και πρακτικών πώλησης, καθώς και μέσων για τη βέλτιστη ανάδειξη των ασφαλιστικών προϊόντων και τη μεγιστοποίηση της εφαρμογής και αποδοτικότητάς τους. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τιμητικές βραβεύσεις για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους της North Star.

 O Director Agency System & Training της International Life, κ. Κλέαρχος Πεφάνιος, δήλωσε σχετικά: «H παρουσία των κ. κ. Phil Richards και Ed Deutschlander στην ημερίδα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την International Life. Με την πολύτιμη εμπειρία τους λειτουργούν ως  παράδειγμα για τους συνεργάτες μας. Στην International Life η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη των δικτύων μας είναι πρωταρχικός σκοπός. Προς την κατεύθυνση αυτή, στοχεύουμε ψηλά, έχοντας ως πρότυπο τους κορυφαίους επαγγελματίες της παγκόσμιας ασφαλιστικής βιομηχανίας».

Επιπλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life, κ. Γιάννης Μπράβος, δήλωσε τα εξής για τη διοργάνωση της ημερίδας: «Η International Life επενδύει διαρκώς σε μια υγιή και αειφόρο ανάπτυξη του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα, μέρος της οποίας είναι η διαρκής επιμόρφωση των στελεχών της αγοράς για καινοτόμες πρακτικές management και πωλήσεων, καθώς και η επένδυση στην ανάπτυξή τους. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία μας διατηρεί, μεταξύ άλλων, μια πολυετή σχέση εποικοδομητικής συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας με την North Star Resource Group, που συστηματικά μετουσιώνεται σε γνώση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη σημερινή ημερίδα. Η International Life, μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία, έχει ως οδηγό ανάπτυξης την εξωστρέφεια, μονίμως στραμμένη στις κορυφαίες διεθνείς πρακτικές και τη γόνιμη αφομοίωσή τους».      

{gallery}EKDILOSEIS_2/international-NorthStar-Hmerida{/gallery}

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας