Εταιρείες

Έγραψε τη διαφορά η Groupama!

Αναντίρρητα, η ασφαλιστική εταιρεία Groupama προσέφερε στον εαυτό της αλλά και στον θεσμό της Ασφάλισης το σπάνια “απονεμόμενο” Βραβείο Επικοινωνίας.

Επικοινωνίας που αρμόζει σε μια ασφαλιστική εταιρεία, που δεν εμπορεύεται αλλά υπηρετεί μία Υπηρεσία˙ επικοινωνίας που φέρνει με επαινετική διάθεση στα χείλη εκατομμυρίων καταναλωτών το Όνομα αλλά και το Προϊόν της Εταιρείας.

Επικοινωνίας, την κατάλληλη χρονική στιγμή, που για την Ελλάδα και φυσικά την Κοινή Γνώμη, κυρίαρχο θέμα είναι το Ασφαλιστικό (αλλά και η επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Ολάντ είναι επικουρικός παράγοντας).

Η σύμπραξη της Groupama με ένα από τα μεγαλύτερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και η επικέντρωση στην προσπάθεια της ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ με την ευαισθητοποίηση κοινωνικών ομάδων με τοπικό χαρακτήρα και τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναδεικνύει σε μεγάλη επιτυχία το γεγονός.

Μπράβο στην ηγεσία και στα στελέχη της Groupama Ελλάδος, που έκαναν και τη διαφορά με την αντίληψή τους περί εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αλλά και τη συνεισφορά τους στην εικόνα του θεσμού της Ασφαλίσεως.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας