Διαμεσολαβούντες

Η ICI s.a. καλωσόρισε το πιο θερμό παραγωγικά καλοκαίρι

Σημαντικά στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς και του  Ασφαλιστικού Τύπου, μεγάλος αριθμός συνεργατών της από Αθήνα, καθώς και εκπρόσωποι των γραφείων Θεσσαλονίκης, Καλαμάτας και Ρόδου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της εταιρείας Μεσιτών Ασφαλίσεων ICI Α.Ε., που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου 2014, στο Αχίλλειον.

Η διασκέδαση, η φιλοξενία, η ενέργεια και η καλή παρέα ανέβασαν το κέφι και τη διάθεση των προσκεκλημένων μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες και σφράγισαν την επιτυχία της βραδιάς.

Καλωσορίζοντας τους καλεσμένους της  η Δ/νουσα Σύμβουλος της ICI, η κα Στέφου Ρόζα, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θα ήθελα αυτή η καλοκαιρινή βραδιά να αφήσει στο μυαλό και στη ψυχή μας την πιο γλυκιά γεύση. (…) Με σιγουριά και βεβαιότητα σας λέω ότι με αυτούς τους 24 κορυφαίους διοικητικούς υπαλλήλους, με τους 270 επαγγελματίες συνεργάτες και τις 10 αξιόλογες ασφαλιστικές εταιρείες που μας πλαισιώνουν και βρίσκονται στο πλευρό μας, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ως προς τα δρώμενα. Η ασφαλιστική αγορά θα επενδύσει στους επαγγελματίες και στα γραφεία που σέβονται τον θεσμό, έχουν την υποδομή αλλά πάνω απ’ όλα έχουν το ανθρώπινο στοιχείο και εμείς πληρούμε όλες αυτές τις προϋποθέσεις.   

 Έχουμε επενδύσει  σε κτιριακές εγκαταστάσεις, στη συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών, σε σύγχρονο μηχανογραφικό εξοπλισμό, σε τεχνολογία, με άριστα μηχανογραφικά συστήματα iview της Microsoft. Οι καλύτερες μου, όμως, στιγμές είναι εκείνες που επενδύω στους ανθρώπους της ICI, που βάλανε σφραγίδα στην αγορά και επιβεβαιώσανε ότι ICI δεν σημαίνει απλά ΕΔΩ, αλλά ότι η ICI ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Πατάει σταθερά και ξέρει να τιμάει τον κάθε πελάτη της, αλλά και τις ασφαλιστικές εταιρείες, που γίνονται αρωγοί στις ανησυχίες και στις προσπάθειές τους. Επιγραμματικά σας αναφέρω ότι το πρώτο τετράμηνο της χρονιάς προχωράμε με αύξηση 17,59% και σύνθεση  62% (Γενικοί κλάδοι) & 38% (κλάδος Αυτοκινήτου). Σας υποσχόμαστε περισσότερα και καλύτερα παραγωγικά και ποιοτικά και ένα θερμό παραγωγικά καλοκαίρι».

Στη συνέχεια, απηύθυναν χαιρετισμό οι εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, οι οποίοι δήλωσαν τα εξής:

Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων σύμβουλος της INTERASCO: «Συγχαρητήρια, που καταφέρατε η ICI να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς και θα παίξει σημαντικό ρόλο στα δρώμενα της ασφαλιστικής αγοράς τα επόμενα χρόνια. Η INTERASCO είναι στις κορυφαίες εταιρείες από πλευράς κερδοφορίας και δηλώνει “παρών” στις εξελίξεις. Η ICI είναι βασικός μας συνεργάτης και είναι από τα ισχυρότερα και ποιοτικότερα σχήματα της αγοράς. Διαθέτει καταρτισμένο προσωπικό και δίκτυο συνεργατών που δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους», κλείνοντας ευχαρίστησε την κα Στέφου, λέγοντας «Ρόζα σας ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία που έχουμε και πιστεύω ότι θα γίνει πιο ισχυρή στο μέλλον».

Νικόλαος Βελλιάδης, Διευθύνων σύμβουλος της ΑΙΓΑΙΟΝ Ασφαλιστικής: «Η ΑΙΓΑΙΟΝ στηρίζει και θα στηρίζει την ICI και ιδιαίτερα την κα Στέφου. Θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε εσείς να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις πολύ δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουμε σήμερα στην αγορά», κλείνοντας ευχαρίστησε την ICI για τη συνεργασία.

Μάριος Μοσχονάς, Διευθυντής Πωλήσεων Πρακτοριακού Δικτύου της INTERAMERICAN: «Δεν έχω χειρόγραφα … προτιμώ να μιλήσω από καρδιάς. Να σας ευχαριστήσω για την πολύ όμορφη βραδιά και την συνεργασία που έχουμε φτιάξει. Σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών, εμείς μεγαλώσαμε την συνεργασία μας. Μια συνεργασία επικερδής και για τις δύο πλευρές και ειλικρινά θέλω να σας ευχαριστήσω γι’ αυτό».

Τάσος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Ασφαλιστικής: «Θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω τους δημιουργούς αυτής της βραδιάς, τους ανθρώπους της ICI, τους ανθρώπους που δημιούργησαν την ICI, τους ανθρώπους που καθημερινά προσπαθούν για το καλύτερο των συνεργατών της και πρώτα απ’όλα την κα Στέφου Ρόζα, πρωταγωνίστρια σε όλα, μαχήτρια και γνώστρια της αγοράς, με θέληση αλλά και διάθεση να δημιουργεί. Η σημερινή βραδιά είναι αφιερωμένη στην ICI και πραγματικά όλο αυτό το Πανελλαδικό δίκτυο, θα μπορούσε να είναι δίκτυο μιας ασφαλιστικής εταιρίας», κλείνοντας συγχάρηκε την ICI, λέγοντας «Θερμά συγχαρητήρια, γιατί είσαστε όλοι επαγγελματίες, με συνέπεια στο έργο σας».

Νικόλαος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής της EUROLIFE ERB: «Η βραδιά είναι δική σας, είναι των συνεργατών της ICI. Το 2014 είναι μια σημαντική χρονιά και πρέπει να συνεργαστούμε αρμονικά για να αντιμετωπίσουμε τις αλλαγές που δημιουργούνται αλλά και τις ανάγκες του πελάτη. Η ICI που είναι ένα οργανωμένο σχήμα και όλοι εσείς οι επαγγελματίες ασφαλιστές, έχετε όλα τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσετε στο νέο θεσμικό πλαίσιο. Εμείς στην EUROLIFE θα είμαστε κοντά σας», κλείνοντας ευχαρίστησε την ICI, ευχόμενος «υγεία και επιτυχίες».

Δημήτριος Μελεξόπουλος, Διευθυντής Μεσιτών και Πρακτόρων της ΑΧΑ Ασφαλιστικής: «Ξεκινώντας, να ευχαριστήσω την ICI και την κα Στέφου Ρόζα γι’ αυτή την υπέροχη βραδιά. Άλλωστε το τοπίο είναι ιδιαίτερα ειδυλλιακό και δεν προσφέρεται για ασφαλιστικές συζητήσεις. Πιστεύω όμως, ότι ένα καλύτερο μέλλον ξημερώνει και αν δείξουμε εμπιστοσύνη στα δίκτυα πωλήσεων, μπορούμε να ατενίζουμε με μεγαλύτερη ελπίδα το μέλλον της αγοράς. Πιστεύω ότι η ICI είναι μια εταιρία, που της δείχνουμε εμπιστοσύνη και το μέλλον της ανήκει».

Τζένη Αναγνωστάκη, Διευθύντρια κλάδου Αυτοκινήτου της ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ Ασφαλιστικής: «ICI σημαίνει ΕΔΩ και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, που είμαι εδώ κοντά σας. Αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε τα διακρίνει η συνέπεια, η αξιοπιστία και η αξιοπρέπεια. Να είστε όλοι καλά, να έχετε καλές δουλειές και ο λόγος του σημερινού φεγγαριού να σας ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά».

Έφη Κοσσυβάκη, Διευθύντρια Πρακτοριακού δικτύου της AIG: «Χαίρομαι που είμαι απόψε μαζί σας και σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς και τις ευχαριστίες της AIG. Το σύνθημα μας για το 2014 είναι “Είμαστε πιο δυνατοί μαζί”. Με την ICI είμαστε δυνατοί και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί».

Λένα Μποντιώτη, Διευθύντρια Ανάπτυξης δικτύου πωλήσεων της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής: «Θέλω να σας ευχαριστήσω και εγώ που είμαστε σήμερα εδώ. Ευχαριστούμε την ICI. Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά πράγματα αλλά νιώθω σεβασμό μπροστά στην ICI και τους συνεργάτες της, που με την τσάντα στο χέρι, χρόνια τώρα προχωράνε και μπορούν να καταφέρουν πράγματα που πολλοί λίγοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν. Η ICI μέχρι σήμερα είναι κοντά μας πολύ δυναμικά και εμείς από την πλευρά μας ανταποκρινόμαστε το ίδιο. Εύχομαι πάντα επιτυχίες σε ό,τι κάνετε».

Αλέξιος Σταυρίδης, Γενικός Διευθυντής της BROKERS UNION Μεσιτική Α.Ε.: «Οι λέξεις Θάρρος, Εμπιστοσύνη, Συνέπεια, Επιμονή, Πίστη, Αποφασιστικότητα …αυτές οι όμορφες λέξεις και άλλες πολλές, συνθέτουν το δίκτυο της ICI. Το στοίχημα της επόμενης ημέρας είναι να βρουν τα δίκτυα & τους συνεργάτες ενωμένους κάτω από ολοκληρωμένες μονάδες και η ποιότητα θα κάνει τη διαφορά. Η ICI, η κα Στέφου Ρόζα κατάλαβε αυτή την ανάγκη …ένωσε δυνάμεις από διαφορετικές κατευθύνσεις και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει», κλείνοντας τον χαιρετισμό δήλωσε: «Ευχόμαστε στην ICI και στους συνεργάτες της τα καλύτερα και σας ευχαριστώ όλους θερμά».

 Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση

{gallery}EKDILOSEIS/ICI-roza-stefou{/gallery}

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας