Εταιρείες

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην MetLife Alico

Μεγάλη ήταν για άλλη μια φορά η ανταπόκριση των ανθρώπων του Παραγωγικού και Διοικητικού Συστήματος της MetLife Alico στην Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που οργάνωσε η Εταιρεία. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις των Κεντρικών Γραφείων της MetLife Alico στο Μαρούσι.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα και πάντα με μεγάλη συμμετοχή των ανθρώπων της Εταιρίας, έχοντας πλέον γίνει θεσμός για την MetLife Alico. Ένα από τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής είναι και η δημιουργία Τράπεζας Αίματος που μπορεί να καλύψει έκτακτες ανάγκες τόσο για τους εθελοντές αιμοδότες, όσο και για τις οικογένειές τους.

«Η συμμετοχή μας στην πρωτοβουλία αυτή της εθελοντικής αιμοδοσίας αποτελεί πράξη αγάπης αλλά και κοινωνικής ευθύνης» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διοικητικός Διευθυντής της MetLife Alico, κ. Αχιλλέας Σδράκας. «Είναι ένδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς είναι προσφορά ζωής και ελπίδας στον συνάνθρωπο, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες ο ανθρωπισμός είναι ακόμα ισχυρός στη σημερινή κοινωνία».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας