Εταιρείες

Ευρωπαϊκή Πίστη: Πλατινένιο Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής & Εταιρικής Υπευθυνότητας

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ βραβεύτηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR με Platinum Βραβείο για το σύνολο της επιχειρηματικής της λειτουργίας, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουνίου.

Το συγκεκριμένο βραβείο είναι το επιστέγασμα των αρχών της εταιρικής υπευθυνότητας που εφαρμόζει η εταιρία αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό, τη σχέση της με τους πελάτες και τη συνεισφορά στην κοινωνία και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Επιπρόσθετα, η Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύτηκε για τις δράσεις της στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης και πιο συγκεκριμένα για τη δημιουργία αποτελεσματικού συστήματος μέτρησης εκπομπών CO2, με στόχο τη μείωσή τους.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία που έχει πιστοποιηθεί με το μοντέλο SEE G και αξιολογεί τη λειτουργία της με βάση τις αρχές του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βραβεύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR, εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005.

Στόχος του Ινστιτούτου είναι η προώθηση των αρχών της Επιχειρηματικής Ηθικής, της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στην ακαδημαϊκή κοινότητα, σε εθελοντικούς οργανισμούς όπως και στα ευαισθητοποιημένα μέλη της κοινωνίας.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας