Εκπαίδευση

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα IFRS από το ΕΙΑΣ

Ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ/ΔΛΠ/IFRS), με έμφαση στη λειτουργία των ασφαλιστικών επιχειρήσεων, ανάπτυξε το ΕΙΑΣ, σε συνεργασία με την DELOITTE, εταιρεία που διαθέτει διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία ανήκοντας σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια δίκτυα ελεγκτικών εταιρειών.

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τις βασικές αρχές των σημαντικότερων και απαραίτητων για τη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων ασφαλιστικών εταιρειών ΔΠΧΑ και ΔΛΠ, καθώς και να μπορούν να τα εφαρμόζουν στην πράξη. Έμφαση θα δοθεί στην ανάλυση και ερμηνεία των ΔΠΧΑ/ΔΛΠ, που άπτονται άμεσα της σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων ασφαλιστικών εταιρειών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη Εταιρειών που επιθυμούν να λάβουν βασικές γνώσεις ανάλυσης και ερμηνείας συγκεκριμένων ΔΠΧΑ/ΔΛΠ αναφορικά με τη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων ασφαλιστικών εταιριών.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 44 εκπαιδευτικών ωρών διδασκαλίας (11 απογεύματα σε 6 εβδομάδες), με διδασκαλία δύο απογεύματα την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη), και ώρες 16:30 -19:45.

Έναρξη προγράμματος: Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Λήξη προγράμματος: Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Οι Αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου 2015.

Περισσότερα εδώ.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας