Εταιρείες

Εκδήλωση Βραβεύσεων του Mega Agency της International Life στην Αθήνα

Το Mega Agency Αθηνών της International Life του κ. Κωσταντίνου  Φλόκα, βράβευσε στις 19 Φεβρουαρίου 2015, τους  συνεργάτες του γραφείου για την παραγωγή και τη συνεισφορά τους το 2015. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και στελέχη της Διοίκησης και νευραλγικών τμημάτων της Εταιρείας. Ανάμεσα τους ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Φωκίων Μπράβος, ο Group CEO κ. Γιάννης Μπράβος, και ο Deputy CEO κ. Γιώργος Μαυρέλης.

Σε ομιλία του ο κ. Φ. Μπράβος, έκανε λόγο για τη “μεγάλη έκρηξη”. Ο κ. Μπράβος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης, με σταθερά βήματα και προγραμματισμό. Προσέθεσε επίσης ότι “πλησιάζει η ώρα της έκρηξης, γιατί εκεί θα πάμε και δεν με φοβίζει τίποτα γιατί ξέρω ότι η εταιρεία δεν είναι ούτε τα ντουβάρια ούτε οι επενδύσεις ούτε τα ασφάλιστρα, Η εταιρεία είναι οι άνθρωποι της“.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε κ. Γ. Μπράβος, ο οποίος συνεχάρη τον κ. Κώστα Φλόκα για την επιτυχία του στη δημιουργία του πρώτου Mega Agency της εταιρείας. Εξέφρασε δε  την ικανοποίησή του για τη σημαντική αύξηση της παραγωγής και πολλών άλλων, αντίστοιχα, υποκαταστημάτων της εταιρείας, ενώ προσέθεσε:” Έχω καλά νέα: η μεγάλη περίοδος αναμονής, έχει φτάσει στο τέλος της“. 

Αξίζει να σημειωθεί η σημαντική διάκριση που έλαβε, επίσης, η Διεύθυνση Employee Benefits & Major Accounts της International Life, της οποίας ο επικεφαλής της κ. Μάκης Καραμπόλης, Director Corporate Business & Strategic Marketing, βραβεύθηκε για τις επιδόσεις, την εξυπηρέτηση, αλλά και τη συνεισφορά του τμήματος στα θετικά αποτελέσματα του δικτύου συνεργατών του Agency System, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.

Ο κ. Καραμπόλης παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον κ. Μπράβο, δήλωσε σχετικά:
«Το 2015, παρά το ακραίο σκηνικό ύφεσης, η διεύθυνση Ομαδικών Ασφαλίσεων της Εταιρείας κατάφερε να επιδείξει εντυπωσιακά αποτελέσματα και σημαντικότατη πρόοδο σε όλα τα ποιοτικά και ποσοτικά μεγέθη της, και σε όλα ανεξαιρέτως τα δίκτυα, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ειδικά σε ότι αφορά το Agency, η προσπάθεια που έγινε από όλους ήταν τόσο πολύ καλά οργανωμένη και συντονισμένη, που οδήγησε τις παραγωγικές μας επιδόσεις στα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2015, ενώ αξίζει να αναφέρω εδώ, ότι με τους ίδιους και καλύτερους ακόμη ρυθμούς ανάπτυξης, ξεκινήσαμε και το 2016. Συγχαρητήρια σε όλους».

Στη φωτ. οι κ.κ. Μ. Καραμπόλης Γ. Μπράβος και Κ. Φλόκας.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας