Δημήτρης Κελεσίδης: Αναπτυχθήκαμε, εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας

718

Τους καλύτερους του 2015, βράβευσε, στις 24 Φεβρουαρίου 2016, η Επιθεώρηση της Εθνικής Ασφαλιστικής, του κ. Δημήτρη Κελεσίδη, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος και ικανοποιημένος, όχι μόνο για τα παραγωγικά αποτελέσματα, αλλά κυρίως γιατί «δώσαμε πιο ουσιαστικό νόημα στη ζωή μας, επειδή φανήκαμε πιο χρήσιμοι στους συνανθρώπους μας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Αναπλ. Δ/νων Σύμβουλος, κ. Φάνης Παναγιωτόπουλος, ο Γενικός Δ/ντής, κ. Γιώργος Ζαφείρης, οι Αναπληρωτές Δ/ντές, κ.κ. Ι. Σπανουδάκης, και Ηρ. Δασκαλόπουλος, οΔ/ντής Ασφαλ. Λοιπών Γενικών Κλάδων, κ. Ι. Μωραΐτης, οΔ/ντής Πωλήσεων Μεσιτών & Πρακτόρων, κ. Μ. Τάτσης, ο Δ/ντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου, κ. Ν. Στρατηγάκης, η Δ/ντρια Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας, κα Ε. Αβρανά, ο Πρόεδρος Επενδυτικών Κεφαλαίων, πρώην Υπουργός Οικονομικών, κ. Π. Δούκας, συνεργάτες και φίλοι της Επιθεώρησης.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, ο  κ. Δημήτρης Κελεσίδης, ανέφερε ότι « μετά από 2 χρόνια που έχουμε να πραγματοποιήσουμε εορταστική εκδήλωση–κόψιμο πίτας, λόγω των δυσάρεστων γεγονότων που όπως γνωρίζετε έπληξαν την επιθεώρηση, βρισκόμαστε πάλι όλοι μαζί τώρα, χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Βέβαια, αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, γιατί θόρυβο προξενεί και το μέτριο. Χωρίς λάμψη, γιατί λάμψη έχει και το θολό. Εμείς ακούσαμε το μέσα μας, ακούσαμε την καρδιά μας. Εκπαιδεύσαμε την ψυχή μας να γίνουμε πιο χρήσιμοι και όχι πιο αρεστοί. Ευαισθητοποιηθήκαμε κοινωνικά, επενδύσαμε στις ηθικές αξίες, προσφέροντας υπηρεσίες ανθρώπινες, υψηλής ποιότητας, με σεβασμό προς όλους, τον εαυτό μας, τους πελάτες μας, την εταιρεία μας.

Είναι σημαντικό, αγαπητοί φίλοι, το γεγονός ότι, ιεραρχώντας όλα αυτά σαν προτεραιότητες, δεν χάσαμε το πιστεύω μας.

Και μολονότι το 2015, όπως όλοι γνωρίζουμε, ήταν μια τρομερά δύσκολη χρονιά, πρωτόγνωρη για την πατρίδα μας, εμείς αναπτυχθήκαμε ακόμα περισσότερο, συμβάλλοντας εποικοδομητικά σε όλο το σύστημα της δημόσιας ζωής. Ικανοποιώντας και εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας. Ήρθαν κοντά μας, στη δική μας ασφαλιστική οικογένεια 1.250 νέοι φίλοι-πελάτες.

Έτσι κατορθώσαμε όλοι μαζί να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα σε νέα παραγωγή ασφαλίστρων ζωής. Σε αιτήσεις  €910.000, με αύξηση +10%, σε πρωτοετείς παραδόσεις €765.000  με αύξηση +13% και σε καθαρή παραγωγή €660.000 με αύξηση + 16%. Επίσης, πραγματοποιήσαμε €1.350.000 σε νέα παραγωγή στους Γενικούς Κλάδους.

Το καταπληκτικότερο, όμως, για μια ακόμη φορά δώσαμε πιο ουσιαστικό νόημα στη ζωή μας, επειδή φανήκαμε πιο χρήσιμοι στους συνανθρώπους μας, τώρα που μας έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη, γι’ αυτό όπως βλέπετε είμαστε και χαρούμενοι.

Είναι εξαιρετικό συναίσθημα. Εξυπηρετώντας συνανθρώπους μας, συμβουλεύοντάς τους, κατακτάς και τη μοναδικότητα του νοήματος, του λειτουργήματος που προσφέρει αυτό το εξαιρετικό επάγγελμα.

Ειλικρινά σας ομολογώ, ότι στα 35 χρόνια που κάνω αυτό το σπουδαίο επάγγελμα, στην κορυφαία αυτή εταιρεία, νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος, πλημμυρισμένος από μοναδικά συναισθήματα.

Σας ευχαριστώ όλους, λοιπόν, για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει, ώστε σήμερα να είμαστε μια ισχυρή επιχειρηματική ομάδα, με 13.000 φίλους-πελάτες, με €11.500.000  σε εισπράξεις ασφαλίστρων Ζωής και €1.500.000 σε Γενικούς Κλάδους.

Ευχαριστώ, επίσης, και τις γραμματείς για την αμέριστη βοήθειά τους, υλική και συναισθηματική. Και βέβαια, την εταιρεία μας, που με το κύρος του ονόματός της και την αξιοπιστία της, μας εμπνέει, μας δίνει δύναμη και κουράγιο ώστε να στοχεύσουμε ακόμα υψηλοτέρα.

Εύχομαι σε όλους μας μια καλύτερη, δημιουργικότερη με υγεία πλημμυρισμένη χρονιά».

 

Οι βραβευθέντες

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ, 1ος  Ασφαλιστικός Σύμβουλος και 32ος στην εταιρεία στους Γενικούς Κλάδους από το Γραφείο της ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ, με €88.000.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΗΣ, 1ος  Ασφαλιστικός Σύμβουλος και 20ος στην εταιρεία στον Κλάδο Αυτοκινήτου από το Γραφείο της κας Β. ΚΕΛΕΣΙΔΗ, με €106.000.

 

ΠΡΩΤΟΙ 2015 ΖΩΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΑΚΗΣ, 6ος  Ασφαλιστικός Σύμβουλος από το γραφείο της κας Β. ΚΕΛΕΣΙΔΗ, με 20.000€  νέα καθαρή παραγωγή

ΔΟΜΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ, 5η Ασφαλιστικός Σύμβουλος και 142η στην εταιρεία από το γραφείο της κας Γ. ΤΟΣΟΥΝΙΔΟΥ, με €27.000  νέα καθαρή παραγωγή.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ, 4η Ασφαλιστικός Σύμβουλος και 113η στην εταιρεία από το γραφείο της κας Γ. ΤΟΣΟΥΝΙΔΟΥ, με €30 νέα καθαρή παραγωγή.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΤΣΑΝΗΣ, 3ος Ασφαλιστικός Σύμβουλος και 112ος στην εταιρεία από το γραφείο της ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ, με €30.350 νέα καθαρή παραγωγή.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΟΖΙΚΗΣ, 2ος Ασφαλιστικός Σύμβουλος και 94ος στην εταιρεία που προήχθη σε διακεκριμένο, από το γραφείο της κας  Γ. ΤΟΣΟΥΝΙΔΟΥ, με €32.500 νέα καθαρή παραγωγή.

ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΟΥ, 1η Ασφαλιστικός Σύμβουλος και 55η στην εταιρεία που προήχθη σε διακεκριμένο, από το γραφείο της κας  Γ. ΤΟΣΟΥΝΙΔΟΥ, με €40.500  νέα καθαρή παραγωγή.

 

ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ

ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΟΥ, 1η Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Επιθεώρησης, με Χαρτοφυλάκιο €560.000.

 

MANAGERS 2015

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΟΣ, 1ος Unit Manager και 34ος στην εταιρεία από το γραφείο της κας Β. ΚΕΛΕΣΙΔΗ, με € 105.000 νέα καθαρή παραγωγή.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ, 1η  Agency  Manager 2015 και 33η στην εταιρεία, με €205.000  νέα καθαρή παραγωγή.

 {gallery}EKDILOSEIS_2/kelesidis_16{/gallery}

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση Βραβεύσεων του Mega Agency της International Life στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΦυσικές καταστροφές που “έγραψαν ιστορία” τα τελευταία 200 χρόνια