Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο για την Ανάπτυξη Πωλήσεων Συνταξιοδοτικών Επενδυτικών Προϊόντων

Το Σεμινάριο “Ανάπτυξη Πωλήσεων Συνταξιοδοτικών Επενδυτικών Προϊόντων” είναι διάρκειας είκοσι (20) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του Ε.Ι.Α.Σ. (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

Δευτέρα 8/2, Πέμπτη 11/2,  Δευτέρα 15/2, Πέμπτη 18/2/2016  και ώρες 15:00 – 19:15

Εισηγητής του είναι ο κ. Χρύσανθος Νικολάκος, Διαχειριστής Κινδύνων Ασφαλίσεων, Μεσίτης και Ορκωτός Πραγματογνώμων-Μηχανικός Τ.Ε.
 
Σκοπός του Σεμιναρίου είναιη δημιουργία ολοκληρωμένης εικόνας και ανάπτυξης των γνώσεων των ενδιαφερομένων για την πρόσκτηση νέων εργασιών στον Κλάδο Συντάξεων Ιδιωτικής Ασφάλισης, καθώς οι  αλλαγές που έχουν επέλθει στις Συντάξεις των Κοινωνικών Ταμείων μετατρέπουν την «Συνταξιοδοτική Παροχή» σε «Βασική  Ανάγκη».

Τα Κοινωνικά Ταμεία λόγω των υφιστάμενων παρελθόντων ελλειμμάτων τους, της αφαίρεσης κεφαλαίων τους από άλλους Κρατικούς Φορείς, του PSI, της συνεχιζόμενης εισφοροδιαφυγής από την «μαύρη εργασία», της συνεχιζόμενης ανεργίας, της κατάργησης επιδομάτων και της μείωσης των μισθών, θα οδηγήσουν σε αναγκαστικές αλλαγές του συστήματος (αναδιανεμητικό σε κεφαλαιοποιητικό) και θα προβλέπεται πλέον η «ρήτρα μηδενικού ελλείμματος», η οποία «μεταφράζεται»  σε μεταβαλλόμενες άμεσες και έμμεσες μειώσεις των κύριων και επικουρικών Συντάξεων με ταυτόχρονη υπέρογκη αύξηση των εισφορών. Ο παραπάνω Συνδυασμός θα καθιστά την μελλοντική διαβίωση των ασφαλισμένων δύσκολη έως και αδύνατη.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε εργαζομένους του Κλάδου Ζωής ασφαλιστικών εταιρειών και επιχειρήσεων και γραφείων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, καθώς και σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών (ασφαλ. συμβούλους, πράκτορες, μεσίτες ασφαλίσεων), οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν, διευρύνουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του Σεμιναρίου.

 Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα-Αίτηση συμμετοχής

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας