Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Αρχίζουν τα προγράμματα για τις εξετάσεις και όχι μόνο…

Επιστρέφει στα εκπαιδευτικά –επιμορφωτικά του καθήκοντα το ΕΙΑΣ μετά τις καλοκαιρινές άδειες, ανακοινώνοντας τις πρώτες δράσεις του για τον Σεπτέμβριο.

Καταρχάς, ξεκινούν στις 8 Σεπτεμβρίου τα Φροντιστηριακά προγράμματα του ΕΙΑΣ για τις Εξετάσεις των υποψηφίων προς απόκτηση πιστοποιητικών επιπέδου Α, Β, Γ. Δ, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν (εκτός εκλογικού απροόπτου), στην Αθήνα, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 (για το πιστοποιητικό Επιπέδου Α΄) και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015 (για τα πιστοποιητικά Επιπέδου Β΄, Γ΄ & Δ΄).

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τα προγράμματα προετοιμασίας θα πρέπει να υποβάλουν τις Αιτήσεις Συμμετοχής μέχρι και την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 (Διαβάστε περισσότερα_Αίτηση συμμετοχής )

 

«Ασφαλιστική Απάτη στον κλάδο Αυτοκινήτου»

Επίσης, το ΕΙΑΣ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ενός σεμιναρίου διάρκειας δέκα (10) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω ημερομηνίες:

• Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015, 16:00 – 20:15
• Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, 16:00 – 20:15

Το σεμινάριο, με τίτλο, «Ασφαλιστική Απάτη στον κλάδο Αυτοκινήτου», προσφέρει μία εμπεριστατωμένη παρουσίαση της συνολικής διαδικασίας ασφάλισης και αποζημίωσης και ταυτόχρονα δίνει απαντήσεις σε εξειδικευμένα προβλήματα απάτης στον κλ. Αυτοκινήτων μέσα και από πολλά πραγματικά case studies.

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η κα Πένη Σαριδάκη, Δικηγόρος & Συνεργάτης του ΕΙΑΣ με μεγάλη εμπειρία στα θέματα ασφάλισης αυτοκινήτων.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας