Διαμεσολαβούντες

Δύο νέα αξιόλογα διοικητικά στελέχη στη MATRIX SA

Καθήκοντα Deputy CEO της MATRIX Insurance & Reinsurance Brokers ανέλαβε πρόσφατα η κα Κωνσταντίνα Καπετανάκη (δεξιά στη φωτ.). Η κα Καπετανάκη, πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ και πιστοποιημένη ορκωτή ελεγκτής, μέλος του ΣΟΕΛ, ξεκίνησε την καριέρα της στην Deloitte & Touche. Μέχρι το 2007 ήταν υψηλόβαθμο διευθυντικό στέλεχος στην KPMG, ενώ κατά την εξαετή της θητεία στην Bank of America Merrill Lynch διατέλεσε Chief Financial Officer και στη συνέχεια Country Operating Officer.

Ως Deputy CEO στην MATRIX Insurance & Reinsurance Brokers, η κα Καπετανάκη είναι υπεύθυνη για την καθημερινή δραστηριότητα του ομίλου, ενώ στα καθήκοντά της περιλαμβάνεται και ο συντονισμός όλων των εσωτερικών διαδικασιών, όπως τα operations, οι οικονομικές υπηρεσίες, το ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και η ανάπτυξη και εφαρμογή των στρατηγικών του ομίλου, πάντα με γνώμονα την αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησης και τους ισχύοντες κανόνες εποπτείας.

Η κα Αφροδίτη Μπούρα, η οποία βρίσκεται σήμερα επικεφαλής του τμήματος Πιστώσεων και Εγγυήσεων, είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και από το 2006 έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος της  Marsh & McLennan Companies (Ελλάδος) ως υπεύθυνη του τμήματος Πιστωτικού Κινδύνου για Ελλάδα και Κύπρο και ως Account Manager στο τμήμα Risk Management. Έχει εμπειρία στη δημιουργία και διαχείριση τοπικών και πολυεθνικών προγραμμάτων πιστωτικού κινδύνου για τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως. Επίσης, διαθέτει εμπειρία στη διαχείριση και τοποθέτηση προϊόντων Εγγυήσεων (Surety – Bonds) για μεγάλες ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις.

Η κα Μπούρα, από τη νέα της θέση θα προωθήσει τις εργασίες που αφορούν στον εξειδικευμένο αυτό τομέα, υλοποιώντας έτσι τη στρατηγική της MATRIX Insurance & Reinsurance Brokers για εξειδικευμένη ανάπτυξη και εμπεριστατωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της.

 «Οι δυναμικές ανάπτυξης της MATRIX Insurance & Reinsurance Brokers, απαιτούν συνεχή εγρήγορση και εμπλουτισμό του ανθρώπινου δυναμικού μας, με υψηλόβαθμα, ικανά και έμπειρα στελέχη, όπως οι κυρίες Καπετανάκη και Μπούρα», δήλωσε ο CEO του ομίλου κ. Δ. Τσεσμετζόγλου. «Έχοντας απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μας, ως leaders της αγοράς και σε μία περίοδο ιδιαιτέρως κρίσιμη για την ιδιωτική ασφάλιση, τόσο από πλευράς οικονομικών όσο και κανονιστικών συνθηκών, είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε την πλέον αποτελεσματική και δυνατή ομάδα, προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας πρωτοποριακές και tailored made υπηρεσίες, που να διασφαλίζουν τις εργασίες και την κερδοφόρα ανάπτυξή τους».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας